Къде в Бургас? (52)

• 86 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Къде в Славейков мога да намеря големи чанти подобни на чували за пазар в Турция?

# 226
  • у нас
Къде в Славейков мога да намеря големи чанти подобни на чували за пазар в Турция?
На търговията и при арменците до Билата може да провериш.

# 227
  • Бургас
Аз съм си купувала такава чанта от магазин тип за левче.

# 228
  • Бургас
къде мога да купя боя за боядисване на дрехи

# 229
  • Бургас
в магазинчетата за копчета около Кирил и Методи

# 230
В Елитис бях видяла от тази за пералня, както и в м-н Армстронг.

# 231
Бихте ли ми препоръчали химическо чистене? И ориентировъчно като цени, за един мъжки костюм и панталон.

# 232
Мира, аз препоръчвам химическо чистене Аква Клийн, намира се във Възраждане. Всяка сряда и събота има 30% намаление. Аз носих дълго яке с гъши пух и ми излезе 9лв (след отстъпката). Можеш да видиш точния адрес в гугъл или фейсбук.
Като цени мисля, че са най-изгодни в момента.

# 233
Благодаря много, ще ги разгледам! Flowers Hibiscus

# 234
Къде в Бургас мога да залепя от тези надуваемите кресла,че не ми се изхвърля.

# 235
Здравейте, може ли да ми препоръчате фирма за изработка на дограма, за остъкление на тераса, формулата е евтино и хубаво Simple Smile, благодаря

# 236
  • Бургас
Здравейте! Знаете ли дали в Бургас има и къде се намира парфюмерия/склад, където продават тестери на маркови парфюми?
Преди време в склада на Ванеса, на ул.Христо Ботев, почти до светофара на Билковата имаше. Но от многооо време не съм минавала, може и да няма вече.

# 237
Здравейте! Знаете ли дали в Бургас има и къде се намира парфюмерия/склад, където продават тестери на маркови парфюми?

https://malena-shop.bg/ аз взимам от тук тестери,ако нямат го доставят

# 238
  • у нас
Преди време в склада на Ванеса, на ул.Христо Ботев, почти до светофара на Билковата имаше. Но от многооо време не съм минавала, може и да няма вече.

Ванесата си е там.

# 239
  • Бургас
Аз съм купувала тестери от една невзрачна парфюмерийка в градинката зад у-ще "Братя Миладинови", до павилиончето за вестници.

Общи условия

Активация на акаунт