Къде в Бургас? (52)

• 86 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Установих, че магазина на мандра Веселие в Славейков  е близо до нас.Само че къде между 24 и 88 блок е магазина?
В отделна постройка ли?
На редичката с магазинчетата между двата блока, точно до пощенския клон.

# 211
Много благодаря, Ивето bouquet

# 212
  • Бургас
Момичета, къде другаде мога да намеря детски якета на КайСян освен в магазин Ариел зад училище Кирил и Методий? Там за съжаление нямат размер от това, което харесах.

# 213
  • у нас
Момичета, къде другаде мога да намеря детски якета на КайСян освен в магазин Ариел зад училище Кирил и Методий? Там за съжаление нямат размер от това, което харесах.

В китайските магазини - на Краснодар, до църквата „Св. Богородица”, на Велека /2-ри етаж/, на китайския до Автото.

# 214
  • Бургас
трябва ми шивачка за поправка на дрехи в центъра

# 215
Над спирката на операта Wink

# 216
Здравейте! Знаете ли дали в Бургас има интернет доставчик, който би се навил да пусне интернет само за месец? От R-N ми отказаха.

# 217
  • Бургас
Виж Комнет.

# 218
  • Бургас
Комнет са с договор 1 година

# 219
Бургаснет са без договор http://www.burgasnet.com/?show=internet

# 220
  • Бургас
Къде в центъра (или другаде) продават ученически раници? Търся такава с вградени колелца.

# 221
  • Бургас

Не е задължително.Ние сме над 10г. абонати и досега сме нямали договор.Освен да е нещо ново, но мъжа ми нещо не е носил като договор.

# 222
И при Диджиком можеше без договор. И интернетът им е добър.

# 223
  • Бургас

Не е задължително.Ние сме над 10г. абонати и досега сме нямали договор.Освен да е нещо ново, но мъжа ми нещо не е носил като договор.
Трета година сме на Комнет.Първата година като изтече може да продължиш без договор- месец за месец,но ние преподписахме и ни увеличиха скоростта и каналите като брой

# 224
Здравейте! Знаете ли дали в Бургас има и къде се намира парфюмерия/склад, където продават тестери на маркови парфюми?

Общи условия

Активация на акаунт