Къде в Бургас? (52)

• 85 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • у нас
Би трябвало с номер 11 да стигнеш в Изгрев.Ако правилно съм гледала схемата спира срещу Лайф Хоспитал-на околовръсното.
Номер 11  не спира на спирката срещу Трета п-ка. Спира от страната на п-ката и оттам към гарата, М. Луиза и към Славейков. А за Лайфа може да се хване номер 12 от Пантеона и да се слезе на Добри Чинтулов и оттам пешком до Лайфа.

# 361
От страната на Пантеона, нали? Благодаря за насоките.

ПП: Става въпрос за автобус "12", а не "Б12", нали Bowtie

# 362
  • в морето до колене
Да.
Автобус Б12 спира горе срещу поликлиниката ... и пътува по Демокрация
Автобус 12 спира ДОЛУ до Пантеона, под Хепи... и пътува после по "околовръстната" улица Димитър Димов.

# 363
Благодаря, веднъж на половин година ми се налага да ползвам градски транспорт, а последно и с тази нова схема съвсем ме объркаха.

# 364
  • Бургас
Опс.Мира извинявай.11 идвал от Изгрев,а 12 отивал към Изгрев.Виж тази схема:http://burgasbus.info/burgasbus/wp-content/uploads/2017/02/%D0%A … 2.2017-%D0%B3.png Дано да е вярната.

# 365
  • у нас
Благодаря, веднъж на половин година ми се налага да ползвам градски транспорт, а последно и с тази нова схема съвсем ме объркаха.
То цифрите, които се използват за обществения транспорт от Бургасбус са само 1 и 2 и  комбинирано 11, 12. А, знаят и някои буквички и пак същите цифри  - Т1, Т2, Б1, Б2, Б11, Б12 и тн. Е, как няма да се объркаш, то всички сме така.

# 366
  • Бургас
Би трябвало с номер 11 да стигнеш в Изгрев.Ако правилно съм гледала схемата спира срещу Лайф Хоспитал-на околовръсното.
11 не спира срещу Лайф.Спира на  39 блок, после е спирка Д.Чинтулов- тя е най близкия вариант мисля до Лайф

# 367
Къде мога да поръчам магическа чаша?

# 368
Ние ходихме веднъж на Рафи, няколко дни след откриването и изобщо не останахме доволни. Нито от обслужването, нито от кухнята. Интериорът не бих казала, че е нещо кой знае какво. Суши нямаше, въпреки че се предлага в менюто.
Писах отрицателен отзив във Фейсбук и след няколко дни секцията с Отзиви бе премахната.

# 369
Стигнах с номер 12! Ще знам вече Bowtie

И друго да питам - къде мога да намеря формички за сладки - човечета? Трябва ми магазин да са на бройка, откривам само в пакет от всички. А аз от другите коледни - елхички, звездички, ботуш и т.н, имам.

# 370

И друго да питам - къде мога да намеря формички за сладки - човечета? Трябва ми магазин да са на бройка, откривам само в пакет от всички. А аз от другите коледни - елхички, звездички, ботуш и т.н, имам.
Човечета,  но няколко размера в опаковка, купих миналата година от Айко.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:42 от Zlat_na

# 371

В Метро преди имаше единични бройки метални резци, тази година не съм проверявала.

# 372
Благодаря, супер сте Flowers Hibiscus

# 373
Аз от Кауфланд купих единични формички, имаше всякакви, но беше преди около три седмици, да не кажа месец.

# 374
Аз в Кауфланд гледах единични, но ми се сториха по-малки и определено нямаше човечета. Другото беше в кутии по няколко различни вида.

Общи условия

Активация на акаунт