Къде в Бургас? (52)

• 85 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Поръчайте си питката в ресторанта.
При гражданския ритуал не съм забелязала в Бургас да трябва питка. Ние си черпим гостите с бонбони и сладки на излизане от ритуалната зала. Между другото тези ритуали са доста различни по градовете - навсякъде си имат някакви местни традиции.

# 676
  • Бургас
.Здравейте, момичета! Обръщам се към вас с голяма молба! Ние сме на триста километра от Бургас, но синът и снахата харесват много вашият град и решиха да направят сватбата си там в края на лятото. Знам, че има много време до тогава, Но не познавам никого в Бургас и нямаме роднини там ,  та въпросът е да ми препоръчате фирма, която прави красиви и вкусни пити. Ще ни трябват за гражданския ритуал и за ресторанта. Може и на лични да ми пишете. Благодаря ви!

Харна Пекарна имат много видове питки.Намират се зад църквата "Св.Св.Кирил и Методий".Може и по телефона да поръчаш.

https://www.facebook.com/xarnapekarna/

# 677
Казаха ми,че в Славейков ,в пресечката където е "Златното пиле"  може би ,има ресторант ,в който предлагат различна национална кухня ,като турска и там приготвят кюнефе.Някой сеща ли се кой е ресторанта и къде се намира????

# 678
  • Бургас
Доктор Митев вече не работи?  Shocked И ние бяхме много доволни от него. Това временно ли е, преместил ли се е, или е спрял да практикува?
Д-р Митев работи, но кабинетът му е до спортната зала "Бойчо Брънзов". По-точно е почти до вратата на Двора на Английската гимназия, към Околовръстния булевард "Димитър Димов". Кабинетът му е още по-добре оборудван. А в стария му кабинет работи неговата бивша асистентка д-р Петкова.

# 679
.Здравейте, момичета! Обръщам се към вас с голяма молба! Ние сме на триста километра от Бургас, но синът и снахата харесват много вашият град и решиха да направят сватбата си там в края на лятото. Знам, че има много време до тогава, Но не познавам никого в Бургас и нямаме роднини там ,  та въпросът е да ми препоръчате фирма, която прави красиви и вкусни пити. Ще ни трябват за гражданския ритуал и за ресторанта. Може и на лични да ми пишете. Благодаря ви!

Харна Пекарна имат много видове питки.Намират се зад църквата "Св.Св.Кирил и Методий".Може и по телефона да поръчаш.

https://www.facebook.com/xarnapekarna/

Харна Пекарна има на още две места в града: на ул. "Гладстон" и в "Славейков", срещу ФОН-а.

# 680
  • Бургас
За питки препоръчвам тези:
https://www.facebook.com/pitkitenakatq/

# 681
Здравейте! Търся си дървена врата за баня, или ако не може дървена, то поне да е комбинирана и отвън да е дървена. Някой да е срещал нещо подобно в Бургас?

# 682
  • Бургас
Вече два пъти поръчвам врати от Порта Доор до хотел "Аква". Много съм доволна от качеството и монтажа. Но много се чака.

# 683
Вече два пъти поръчвам врати от Порта Доор до хотел "Аква". Много съм доволна от качеството и монтажа. Но много се чака.

Да, казаха ми 8 седмици днес. Намерих друга фирма, дано са читави.

# 684
Казаха ми,че в Славейков ,в пресечката където е "Златното пиле"  може би ,има ресторант ,в който предлагат различна национална кухня ,като турска и там приготвят кюнефе.Някой сеща ли се кой е ресторанта и къде се намира????

# 685

Мисля, че става въпрос за Балканска среща, но не съм ходила от години и не знам какво предлагат. Преди имаха турска кухня.

# 686
  • Бургас
ако търсите конкретно кюнефе: в Сарафово, ресторант Камъните го правят страхотно.  Peace

# 687
  • Бургас
Коя аптека в Бургас е най - евтина трябва да купя едно скъпо лекарство..........

# 688
  • у нас
Коя аптека в Бургас е най - евтина трябва да купя едно скъпо лекарство..........
Кедъра

# 689
В Турция лекарствата са в пъти по-евтини. Може да видите и този вариант, евентуално дали го има.

Общи условия

Активация на акаунт