Къде в Бургас? (52)

• 85 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Коя аптека в Бургас е най - евтина трябва да купя едно скъпо лекарство..........
Кедъра
Не винаги! Афия напоследък ми правят впечатление с ниските си цени. Прозвънете няколко аптеки и питайте, така ще се ориентирате най-добре без да се разкарвате.

# 691
Не е ли Марешки най-евтина?! Мисля, че и Лавър в Меден Рудник е с добри цени.

# 692
Къде магазин за дрехи за бременни на сносни цени ?

# 693
Къде магазин за дрехи за бременни на сносни цени ?
HM и Уайкики. В специализираните магазини цените са уникални.

# 694
Момичета,трябва ми ключар, за кола става въпрос.

# 695
  • у нас
Коя аптека в Бургас е най - евтина трябва да купя едно скъпо лекарство..........
Кедъра
Не винаги! Афия напоследък ми правят впечатление с ниските си цени. Прозвънете няколко аптеки и питайте, така ще се ориентирате най-добре без да се разкарвате.
Точно сравнение правя между Афия и Кедъра. Пример от тези дни - маски в Афия 20ст., а в Кедъра - 11ст.. Марешки отдавна не са евтини аптеки. А и много често там липсват елементарни неща (визирам Марешки на Гладстон).
Но, да, най-добре е да се прозвъни до аптеките и да се направи сравнение на цената. Кедъра имат и карти с намаление, така че цената ще се намали.

# 696
За Кедъра до водната палата ли става въпрос? Не знам за лекарствата, но козметиката им е с безумни цени.
Ако е нещо без рецепта, поръчвам онлайн от Ремедиум.
Ако е с рецепта, най-близко ми е Afia, не са им много високи цените, но не мисля и че са ниски, сравнено с ремедиума.

# 697
  • у нас
За Кедъра до водната палата ли става въпрос? Не знам за лекарствата, но козметиката им е с безумни цени.
Ако е нещо без рецепта, поръчвам онлайн от Ремедиум.
Ако е с рецепта, най-близко ми е Afia, не са им много високи цените, но не мисля и че са ниски, сравнено с ремедиума.

За Кедъра на Болницата. Но като са верига навярно цените са еднакви и на Водната палата. Аз също поръчвам от Ремедиум.

# 698
От къде мога да си купя прах за пране Корал?

# 699
Момичета търся си кожена раница, къде има голямо разнообразие на такива. Да не са много скъпи

# 700
До колко пари?
Скоро купих много симпатична от Паоло Ботичели, около 30 лв. Иначе в моловете има, снощи видях в Плаза на първия етаж срещу Уайкики. Има и в магазини Арт, по Александровска.. Сещам се един магазин за евтини чанти и обувки, близо до винарна Океан също.

# 701
До колко пари?
Скоро купих много симпатична от Паоло Ботичели, около 30 лв. Иначе в моловете има, снощи видях в Плаза на първия етаж срещу Уайкики. Има и в магазини Арт, по Александровска.. Сещам се един магазин за евтини чанти и обувки, близо до винарна Океан също.

Благодаря ти, ами и аз търся около 30тина лв. В събота ще изляза да пообиколя на местата където ми писа

# 702
Къде има тренировки  с канго джъмпс,освен в Аякс и ако знаете цените?

# 703
За момента само в Аякс, цената на тренировка е 10лв., предварително се запазват обувки.

# 704
  • Бургас
Къде има тренировки  с канго джъмпс,освен в Аякс и ако знаете цените?
https://www.facebook.com/fitholiccenter/photos/a.156759254023002 … ype=3&theater

и в Fitholic има: четвъртък и събота.

Преди имаше тренировки в Приморец. Не съм сигурна провеждат ли се все още.
https://www.burgasnews.com/2017/04/26/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B3%D … 1%80%D0%B5%D0%BD/

Общи условия

Активация на акаунт