Къде в Бургас? (52)

• 85 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета търся цвички за по- голямо краче 40 номер бихте ли ме упътили къде да намеря

# 91
В Дайхман има големи номера. Конкретно цвички не знам дали има, можеш да видиш и онлайн.
И аз съм с голям крак и знам какво е търсенето. .

# 92
[video][/video]Нормално ли е 5 дни да сме без топла вода??? Това навсякъде ли е или само в Изгрев? 😥😥😥

# 93
  • Бургас
И ние нямаме в "Славейков", до 6.10 ще е така...

# 94
  • Бургас
Нормално ли е 5 дни да сме без топла вода??? Това навсякъде ли е или само в Изгрев? 😥😥😥

В цял Бургас е. Топлофикация оправяли някаква повреда. Още от миналата седмица пишеше навсякъде по новинарските сайтове.
За това дале е нормално... не, не смятам, че е нормално.

Аз пак да отправя питането си за футболни екипи за деца и по-специално за вратари. Не е нужно да са на определен западен отбор или футболист, а просто съответната екипировка.

# 95
Препоръчайте ми магазин за килими, търся за коридора. Нещо по-нестандарно като размери, Айко, Мобо и другите ги минах вече.

# 96
В 21-ви век сме, а трябва да си топлим вода, за да се къпем и т.н....Нямам думи...

# 97
Е няма да се къпем и без това стана студено, по-нарядко, че се настива Grin

Irene , в спортните м-ни в двата мола проверявала ли си? Наскоро гледах, че ще отварят Спорт депо  до Петрола в Славейков
Ако те устройва онлайн, със сигурност най-добре финансово е в Декатлон https://www.decathlon.bg/5792-detska-vratarska-ekipirovka

# 98
  • Бургас
О, да, проверих в двата мола, но има за големи "деца", над 16г.
В декатлон сайта също гледах оказа се, че тези точно от линка изобщо не са налични. Защо ги слагат на сайта не знам. Само да показват, че имат разнообразие явно Angry

Навремето имаше един магазин на Звездичка срещу старата поща, но вече го няма.

Ще се побъркам вече. Rage

# 99
  • БУРГАС
В к-с Зорница с. зала Бойчо Брънзов има спортен магазин на Красико,може да провериш и там.

# 100
  • Бургас
В 21-ви век сме, а трябва да си топлим вода, за да се къпем и т.н....Нямам думи...

Скрит текст:
Много отдавна си купих бойлер. Не е само сега - през месец-два все имат аварии и спират водата за 1-2 дни. Бойлерът е от най-малките - 60 л, не струва кой знае колко

# 101
  • Бургас
То цената на бойлера е най-малкия проблем. Проблема е, че за да си го монтираш трябва да си разкъртиш цялата баня.

# 102
  • Бургас
Да, затова го монтирах, когато правихме ремонт преди да се нанесем. И преди съм живяла в топлофицирано жилище и знам колко са редовни в авариите и профилактиките.

# 103
  • Бургас
При нас вече има топла вода!

# 104
  • Бургас
При нас вече има топла вода!
Къде е това при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт