Къде в Бургас? (52)

• 85 586
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте момичета и момчета/да не ги обидя/ от Бургас. Влизам с въпрос във вашата тема, защото намерих търговец от Бургас ,който продава гръцки зехтин. Молбата ми е, ако някой от вас е купувал от него зехтин да сподели дали е доволен. Страхувам се от фалшива стока и затова питам.

# 76
  • Бургас
Не познавам търговеца и не съм купувала от него, но от снимките се вижда, че срокът на годност е до края на годината.

# 77
  • Варна
Не познавам търговеца и не съм купувала от него, но от снимките се вижда, че срокът на годност е до края на годината.
Аз говорих с човека срока е до края на 2018, просто това са стари снимки. Качеството ме интересува и дали някой е купувал от него.

# 78
Откъде да намеря спален чувал, като ония на бебетата, но за по-голямо дете? В случая за 4 годишно ме интересува.

# 79
  • Бургас
В Калогера има, даже и по- големи.  А и по детските магазини може да провериш.

# 80
  • Бургас
Аз говорих с човека срока е до края на 2018, просто това са стари снимки. Качеството ме интересува и дали някой е купувал от него.

И в момента ползваме Kalamata Gold - харесва ми. От другия не помня да сме вземали.

# 81
В Калогера има, даже и по- големи.  А и по детските магазини може да провериш.
Благодаря! Хич не се бях сетила за тях, още утре отивам.

Въпрос 2 - Има ли някоя сред вас, която вече са ги санирали? Ако е удобно да питам нещо на ЛС.

# 82
  • Burgas, Bulgaria
Даааааа, ние сме от санираните. Питай каквото те интересува.

# 83
  • Бургас
Не е много по темата, но ще се радвам на предложения за празнуване на 8-ми рожден ден през ноември. Струва ми се, че повечето парти-центрове са за по-малки деца. Има ли нещо ново и по-интересно в града?

# 84
  • Бургас/Пз
Не е много по темата, но ще се радвам на предложения за празнуване на 8-ми рожден ден през ноември. Струва ми се, че повечето парти-центрове са за по-малки деца. Има ли нещо ново и по-интересно в града?

В детските центове Олала и Съншайн правят страхотни партита и за по-големи деца. Нямат типичните топки и играчки, а се набляга на арт занимания и дискотека.

# 85
  • Бургас
И в Щурата лаборатория е подходящо за по-големи.

# 86
В бургаската Икеа има ли налични вакуумни пликове за дрехи или и те са с поръчка?

# 87
В бургаската Икеа има ли налични вакуумни пликове за дрехи или и те са с поръчка?5

Има налични, да.
Аз взех преди няколко месеца, за да прибера зимните дрехи и якета. Хубави са, не бяха издишали изобщо като ги извадих сега.

# 88
  • Бургас
не е ново, но - басейна на хотел България!?

# 89
  • Бургас
Благодаря ви за предложенията. В Съншайн празнувахме миналата година, ще потърся инфо за Олала и Щурата лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт