Къде в Бургас? (52)

• 85 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Мисля, че съм виждала във фурна Лазур.Като ходя ще погледна.

Има квас Peace

# 541

Има квас Peace

Благодаря😀, а тази фурна къде се намира?

# 542
Някъде в Бургас правят ли масажи на бременни? (не питам за мен, само да уточня)

# 543
  • вкъщи
В основните училища има ли много болни деца?

# 544
  • Бургас

Има квас Peace

Благодаря😀, а тази фурна къде се намира?

Срещу Руската гимназия.

Да питам и аз, виждали ли сте по аптеките продукти на Талодерма? Аз питах на две-три места, дори една от големите като дрогерии, но казаха, че не зареждат.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 12:47 от Галчудо

# 545
Аз съм виждала на центъра, близо до Бакарди голямата аптека. За името не се сещам, но мога да видя. Аз бях влязла за определен продукт на Талодерма, нямаха го.

# 546
Аз съм виждала на центъра, близо до Бакарди голямата аптека. За името не се сещам, но мога да видя. Аз бях влязла за определен продукт на Талодерма, нямаха го.
Мисля, че за аптека "Фармастор" става въпрос.

# 547
Може и Фармастор да е, като се прибирам от работа бих могла да видя.
Аз в последствие поръчах от сайта им, даже получих и подарък, а доставката не беше никак скъпа.

# 548
  • Бургас

Да питам и аз, виждали ли сте по аптеките продукти на Талодерма? Аз питах на две-три места, дори една от големите като дрогерии, но казаха, че не зареждат.
Много продукти на марката преди години продаваха в аптека Лечител, на гърба на Окръжен съд. Само, че отдавна не съм минавала и ако някой е, моля да сподели дали я има все още  Embarassed

# 549
Някой продукти на Талодерма ги има и в Елитис. Аз съм си взимала маска за лице от там.

# 550
Здравейте, къде в Бургас има такива шапки и дали някой е взимал за дете?
https://img01-olxbg.akamaized.net/img-olxbg/124209725_1_585x461_ … vische_rev012.jpg

# 551
Момичета, препоръчайте ми нотариус за изповядване на сделка, за покупка на жилище се отнася.

# 552
Обявиха грипна епидемия до понеделник включително.

# 553
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми нотариус за изповядване на сделка, за покупка на жилище се отнася.
Симеон Илиев
http://simeoniliev.bg

# 554
  • Бургас

Виж и Антоанета Дичева. Тя е стар нотариус и много си изпипва нещата. Симеон Илиев понякога е склонен на отстъпки от цената, хубаво е да говориш и с двамата:)

Общи условия

Активация на акаунт