Къде в Бургас? (52)

• 85 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря!

# 556
  • Бургас
Здравейте, виждали ли сте из някоя книжарница такава острилка  без Джъмбо, че ми е малко далече?  Rolling Eyes

# 557
  • Бургас
Препоръка за  жена масажист?
Много важно ми е да работи в чисто и много добре отоплено студио и да прави наистина качествен масаж.

# 558
Аз съм с много добри препоръки от масажистката в студио "София", рускиня е. Даже съм взимала и подаръчни ваучери от там. Когато аз съм взимала масаж към този за тяло, имаше и бонус масаж за лице, предполагам, че още го има. Цената е 35 лв.

# 559
Къде в Бургас изкупуват стари мебели и ел.уреди ?

# 560
Много важно ми е да работи в чисто и много добре отоплено студио и да прави наистина качествен масаж.

Райна от Твоето място.

# 561
  • Бургас
И преди сме споменавали тук Ани Караманова. Студиото е до Общината. При интерес ще дам тел.

# 562
  • Бургас
И преди сме споменавали тук Ани Караманова. Студиото е до Общината. При интерес ще дам тел.
моля за телефон. Ще ги пробвам всички.

# 563
Къде в Бургас поправят кухненски везни?

# 564
  • Бургас
моля за телефон. Ще ги пробвам всички.
0886150645 Ани

# 565
Къде в Бургас има склад или магазинчета,където продават по евтини бебешки памперси,пюрета,консумативи,козметика ?

# 566
  • Бургас
Паркинга до Новата поща има сранително добре зареден могазин. Има от всичко за което питаш, но памперсите са най-атрактивни като цени

# 567
Паркинга до Новата поща има сранително добре зареден могазин. Има от всичко за което питаш, но памперсите са най-атрактивни като цени
Пюретата са най-евтини на Зайченцето бяло, поне според мен. Макар че разликата според мен с останалите магазини е много малка.

# 568
За масаж -Лазур -ул .Поморие 17-студио -Ангелски ръце 0877 859 140 (Ирина Ганева)

# 569
Къде в Бургас изкупуват стари мебели и ел.уреди ?

Общи условия

Активация на акаунт