Къде в Бургас? (52)

• 85 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, впечатления от фирма за врати Doormann?

# 586
Къде мога да намеря чанти на Луи Вютон в Бургас? Може и реплика.

# 587
Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде мога да намеря чанти на Луи Вютон в Бургас? Може и реплика.
Лятото на Слънчака има бол Wear HandbagGrinning

# 588
Благодаря, This_season!

# 589
Не знам дали е за тази тема, но търся евтин ключар за отключване на врата. Нещо се случи с патрона и не мога да изляза на терасата. Вратата е алуминиева.

# 590
  • Бургас
Трябва ми майстор, който да залепи фолио на една дървена врата. Пробвах се сама, но не успях да го поставя без да останат балончета и гънки, та.. помагайте Simple Smile

# 591
Трябва ми майстор, който да залепи фолио на една дървена врата. Пробвах се сама, но не успях да го поставя без да останат балончета и гънки, та.. помагайте Simple Smile
Балончетата мога да Ви кажа кка да си ги спукате . А относно майстор, сега нашумя едно момче, което е „ момче на повикване или нещо такова - помага на домакини за смяна на крушки, за дребни неща .Може да потърсите контакти в интернет

# 592
Мисля, че можеш да минеш и без майстор.
С много тънка игла или карфица се набожда балончето и с ръка се изстласква / избутва въздуха. Не би трябвало да остане следа от убождането.
Ако фолиото се е намачкало някъде, се изглажда с ютия на слаба степен. За по - сигурно през тънък плат, за да не залепне фолиото за ютията. Този метод се прилага и там, където има заоблени части, които се облепват с фолио. Използвала съм за тази цел и сушоар или пистолет с горещ въздух, на най - добре е с ютия.

# 593
  • Бургас
Преди време някое момиче беше препоръчало фризьорка, която подстригва много добре каре.
Да ми припомните за координатите й, ако се сещате.

# 594
Аз препоръчвах Евдокия за френски черти и карета, работи в салон Унико, Възраждане.

# 595
  • Бургас
Аз препоръчвах Евдокия за френски черти и карета, работи в салон Унико, Възраждане.
a къде точно е във Възраждане е салона

# 596
a къде точно е във Възраждане е салона
Ул. Александър Стамболийски 23, на един ъгъл.

# 597
  • Бургас
Идеи за фирма за интериорен дизайн?

# 598
  • Бургас
първато за която се сещам е http://vertikali.bg/bg/

# 599
  • Бургас
първато за която се сещам е http://vertikali.bg/bg/

Препоръката за Вертикали от личен опит ли е?

Общи условия

Активация на акаунт