Дами, дайте идеи и своето мнение за проект за апартамент !

• 33 499
  • 317
  •   1
Отговори
# 285
  • Canada
Дъб алат определено! Колкото по-естествено изглежда толкова по-добре. Боклуци и мръсотия си личат на всякакъв цвят. Иска си поддръжка, като всичко друго.

# 286
Дъб алат определено! Колкото по-естествено изглежда толкова по-добре. Боклуци и мръсотия си личат на всякакъв цвят. Иска си поддръжка, като всичко друго.

Дъб Алат ви допада за спалня така ли?

# 287
  • Далече, далече
Дъбът алат е добра идея за всички стаи.
Предполагам, че в коридора ще има плочки.

# 288
Дъбът алат е добра идея за всички стаи.
Предполагам, че в коридора ще има плочки.

Гранитогрес за коридора и кухнята.

# 289
Здравейте на всички  днес сме на вълна гранитогрес, в Понеделник ще правя поръчка и на гранитогреса.
Моля дайте мнение кой от показаните на снимката по долу ви най допада.
Гранитогреса е за коридор и кухня, като цвета на вратичките на кухнята е Патладжан.
Първите три са 60х60 само последния е 45х45.
Първият на втори ред е калиброван.
Това са уточненията в заданието Simple Smile

# 290
На всички тези ще правиш пируети, като си с мокри крака/ботуши или като разлееш нещо в кухнята. Но пък ако Пирогов ти е наблизо... Grinning

# 291
На всички тези ще правиш пируети, като си с мокри крака/ботуши или като разлееш нещо в кухнята. Но пък ако Пирогов ти е наблизо... Grinning

Не питам, на кой човек може да се пребие ?

# 292
Ами на матовите ще ти е доста по-трудно. Разлика в почистването няма.
Моят съвет е да избираш плочки с много фини детайли на шарката, стоят по-истинско. На калпавите им се вижда зърнитостта на принта и не е много яко. Поразгледай испанските марки, те обикновено са хубави и на нормални цени. За размер, предвид по-малките ти помещения, май 45х45 е по-добре.

# 293
Ами на матовите ще ти е доста по-трудно. Разлика в почистването няма.
Моят съвет е да избираш плочки с много фини детайли на шарката, стоят по-истинско. На калпавите им се вижда зърнитостта на принта и не е много яко. Поразгледай испанските марки, те обикновено са хубави и на нормални цени. За размер, предвид по-малките ти помещения, май 45х45 е по-добре.

Всичките гранитогреси са Испански.

# 294
Ако ще слагаш ламинат дъб, не мисля, че тези плочки са много удачни.

# 295
Ако ще слагаш ламинат дъб, не мисля, че тези плочки са много удачни.

Защо? не може ли всяко помещение да си има своят дизайн ?

# 296
Не съм казал, че не може. Може да сложиш каквото си искаш , но от естетическа гледна точка, преходът от кафяв ламинат към бели плочки няма да изглежда добре. Пробвано е, после е съжалявано. Просто ти споделям да го имаш предвид. Ако не се гони най-евтиното, много по-красиво ще е да заложил на гранитогрес-имитация на дърво.

# 297
Не съм казал, че не може. Може да сложиш каквото си искаш , но от естетическа гледна точка, преходът от кафяв ламинат към бели плочки няма да изглежда добре. Пробвано е, после е съжалявано. Просто ти споделям да го имаш предвид. Ако не се гони най-евтиното, много по-красиво ще е да заложил на гранитогрес-имитация на дърво.

Няма как да сложа гранитогрес имитация на дърво, при положение, че  кухненските ми шкафове са цвят Патладжан

# 298
Бяло си пасва с кафяво и бежово.
Гранитогрес в сиво не би бил удачен.
Всъщност цялата кухня ли ще е с плочки или ще има и ламинат?
Иначе този горе вдясно най-много ми допада, но в крайна сметка трябва да сложиш този, който на теб ти харесва най-много. Тук има толкова много потребители, че едва ли може на всички да се хареса едно и също нещо.

# 299
Бяло си пасва с кафяво и бежово.
Гранитогрес в сиво не би бил удачен.
Всъщност цялата кухня ли ще е с плочки или ще има и ламинат?
Иначе този горе вдясно най-много ми допада, но в крайна сметка трябва да сложиш този, който на теб ти харесва най-много. Тук има толкова много потребители, че едва ли може на всички да се хареса едно и също нещо.

Цялата кухня е на гранитогрес заедно с коридора....ясно ми е че има много  хора и всеки си има своят вкус, само че там някъде из всички мнения преценявам какво да правя.Моите близки хора също харесаха първия, аз до днес бях харесал четвъртия.Няма лошо човек да чуе мнение от непознат, разбира се че човек сам решава.
На мен ми допада първия и четвъртия.

Общи условия

Активация на акаунт