Дами, дайте идеи и своето мнение за проект за апартамент !

• 33 497
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
  • Canada
Първият и третият ми допадат на мен. Сякаш повече клоня към третия. Трудно е да се каже без да има поглед как би изглеждал вече нареден. Абсолютно подкрепям Дъждец, че бяло (мраморна шарка) и светло дърво си подхождат. При плочки с такива шарки аз бих стояла на главата на плочкаджията, да не ги нареди едно към гьотере...

# 301
Първият и третият ми допадат на мен. Сякаш повече клоня към третия. Трудно е да се каже без да има поглед как би изглеждал вече нареден. Абсолютно подкрепям Дъждец, че бяло (мраморна шарка) и светло дърво си подхождат. При плочки с такива шарки аз бих стояла на главата на плочкаджията, да не ги нареди едно към гьотере...

Плочкаджията е майстор  и мой приятел така че  с реденето няма да има проблем.
Гранитогрес номер 1 положен на пода ще върви ли на  кухненски шкафове с цвят патдладжан?
Мен не ме интересува дали граниторес номер 1 ще си прилича с ламината в спалнята, все пак всяко помещение трябва да си има своя идивидуалност и стил.

# 302
  • Далече, далече
Бяло, сиво и черно вървят на всичко, така че би трябвало да си подхождат плочките и кухненските шкафове.
Не искам да те разочаровам, но цвят патладжан е много специфичен и по-късно ще ти е трудно да го съчетаеш с мебели, завеси, цвят на стени и т.н.

# 303
Бяло, сиво и черно вървят на всичко, така че би трябвало да си подхождат плочките и кухненските шкафове.
Не искам да те разочаровам, но цвят патладжан е много специфичен и по-късно ще ти е трудно да го съчетаеш с мебели, завеси, цвят на стени и т.н.

Специфичен цвят да и може би това ми хареса в него,  вероятно ще е трудно съчетанието с всичко друго, но вярвам че ще е по лесно от сърдечна операция.
Бих приел предложения за цвят на стените......

# 304
  • Canada
Сиви стени

# 305
А зелено?

# 306
  • Далече, далече
Може стените да са в нежно лилаво.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 307
За цвят на стените нещо напълно ненатрапчиво. Акцент вече си има. Бяло или много бледо сиво.

# 308
Здравейте

искам да ви попитам, какъв цвят трябва да ми бъдат уредите, след като цвета на кухнята ми е патладжан.
Реално уреди които ше се виждат са свободностоящ хладилник, пералня със сушилня и фурна.

# 309
  • Далече, далече
Черни, бели или сиви.

# 310
Сиви уреди, според мен.

# 311
Здравейте

ремонта приключва до края на Май.......
Това което мога да издам от направеното е снимката по долу, с условието че снимката е кофти и стената не е завършена.....Едно от нещата с които се гордея, че  бяха реализирани.Стеничката е в спалнята която е до банята.

Още нещо  на същатата тематика, което пак не е завършено....

# 312
Браво! Напредваш.
Интересна стена.

# 313
Браво! Напредваш.
Интересна стена.

На живо е страхотна, не защото е реализирана в моят апартамент, просто наистина стана, но не е завършена...

# 314
Сигурна съм. Виждала съм  и ми харесва.
Приятни емоции те тресат сега. Измисляй, твори и се радвай. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт