Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 131 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали, ако сте си взимали или знаете дали Versace Eros 100ml. (мъжката тоалетна вода) е оригинална от Ензо.бг? Благодаря.

Здравей Harabeisho,
забелязах, че се интересуваш живо за автентичността на парфюмите от ензо/нотино вече/. Също така откривам, че за търсения от теб парюфм - Versace Eros, въпросния сайт предлага 5мл проба с пръскане, която вярвам е повече от достатъчно количество да прецениш собственоръчно какво ще получиш, ако закупиш бутилка.
В известен смисъл, не разбирам тези търсения на мнения в нета, когато сайта ти дава пълна възможност да си прецениш сам най-добре.

Наскоро направих групова поръчка/не за мен, от офиса/ на различни парфюми, познати от предишни притежания, включително и мъжко Версаче/ VERSACE pour Homme/200мл - никакви проблеми и съмнения. Доволен отново от ензо.

# 91
  • вкъщи
Поръчвала съм десетки парфюми и най-различна козметика от Енцо. Никога не съм имала съмнения в качеството...Всичко е било оргинално. Цените са най-изгодни там, само доставката ми е трън в очите.

# 92
  • София
Явно си продават фалшиви и оригинални, което е меко казано некоректно след като твърдят, че всичките им продукти са оригинални..

По един злощастен опит и от 2-та сайта ми бе достатъчен да ги забравя, че съществуват - Мое мнение от лична поука.
1. От Енцо тестер на Mont Blanc Presence D'Une Femme - нямащ нищо общо с оригиналния аромат.
2. От Парфюмо: Hermes Bel Ami Vetiver / ориг. продукт/ - в чиято течност плуваха "парцали"
                         CHANEL COCO EAU DE PARFUM /проба/ - ама нищо общо с оригиналния парфюм - подарих я
                         Laura Biagiotti Roma /дамския вариант/ 8 мл, тяхна отливка - нямащ абсолютно нищо общо с оригиналния аромат

Комуникацията с Енцо - двустранна и безпроблемна и възстановена сума.
Комуникацията с Парфюмо - Не я препоръчвам на никой, скъсаха ми нервите, без обратна връзка от тях, и тъпи обяснения относно качеството на асортимента им. В крайна сметка - възстановена сума+моите транспортни разходи / явно съм щастливка/, но с много напрежение и нерви .

А какво точно написа или каза на Ензо след като пробва продукта и разбра, че не е оригинален и искаш да го върнеш?
На мен лично не ми се разправяше. Разкарах ги по роднинска линия и приключих.

Енцо си имат бланка за рекламация. Попълвате си я и разпечатана им я слагате в кашона с връщане за тяхна сметка / поне при мен беше така/.

# 93
https://www.enzo.bg/loreal-professionnel/steampod-poplvassh-krem … uvstvitelna-kosa/
Здравейте,
Искам да си поръчам този продукт,но сравнявах цената му със същия продукт в златна рибка.
Двойно  по -ниска e цената в enzo.bg.
Има ли за какво да се притеснявам,исках и парфюм да си поръчам,но много се колебая.Какво ще ме посъветвате?

# 94
  • София
https://www.enzo.bg/loreal-professionnel/steampod-poplvassh-krem … uvstvitelna-kosa/
Здравейте,
Искам да си поръчам този продукт,но сравнявах цената му със същия продукт в златна рибка.
Има ли за какво да се притеснявам,исках и парфюм да си поръчам,но много се колебая.Какво ще ме посъветвате?

Доволните от Енцо ще те посъветват/ може би/ да поръчаш смело.
Недоволните, естествено , обратното.
В крайна сметка, изграждането на личното мнение е най-важно.
Така, че и решението какво и от къде ще купуваш, не е лошо сама да си направиш избора.

# 95
Здравейте,
Аз го поръчах вчера заедно със серума, днес получих че са предадени на Спиди и че се изпращат от Чехия. От 3-5 дни да ги очаквам.

# 96
  • София
Здравейте,
Аз го поръчах вчера заедно със серума, днес получих че са предадени на Спиди и че се изпращат от Чехия. От 3-5 дни да ги очаквам.
Утре ще ги имаш  Wink

# 97
Днес пристигна поредната ми поръчка от Парфимо.Доволна съм много,кремът е в срок на годност до 2019 година,единствено за него имах притеснения заради последните коментари за козметиката за лице.За всички продукти офертата беше просто неустоима.Мострата на парфюма е подарък от тях.
Скрит текст:

# 98
  • София
Днес пристигна поредната ми поръчка от Парфимо.Доволна съм много,кремът е в срок на годност до 2019 година,единствено за него имах притеснения заради последните коментари за козметиката за лице.За всички продукти офертата беше просто неустоима.Мострата на парфюма е подарък от тях.
Скрит текст:

Честита ти поръчка!  Hug Ама да вземат да сменят това Chloe на нещо друго, че само ги подарявам натам-насам, вече за трети път ми го слагат в пратката  Laughing Laughing

# 99
  • ново
Аз пък ви завиждам за Chloe-то 😀 на мене все Бърбърита ми пращат.

# 100
И аз получих Chloe-то като подарък мостра и много ама много ми хареса. Чудя се дали да не го поръчам, намалят ли му цената?

# 101
Днес ми пристигна спирала на Елизабет Арден, която се оказа развалена, изветряла. Още утре ще я върна. #2gunfire Към поръчката имаше и ФДТ, но към него нямам забележки. Не ми се струва с влошено качество. Peace

Преди три месеца бях поръчала шампоан и балсам на Тиджи, които бяха развалени и се бях зарекла да внимавам какво поръчвам, но не сте стърпях. Тогава не ги върнах, защото нямах времето да се занимавам с обратно връщане.
Но мнението ми е такова, че явно е въпрос на късмет поръчаната от там козметика да е в срок и без забележки. Rolling Eyes

# 102
  • София
Поръчвам и от двата сайта. Благодаря за темата!

Благодаря и за кода. Днес пуснах една поръчка, но за следващия път ще опитам да го ползвам и аз.

# 103
Не съжалявай, отдавна не е валиден.

# 104
  • Бургас
Преди три месеца бях поръчала шампоан и балсам на Тиджи, които бяха развалени и се бях зарекла да внимавам какво поръчвам, но не сте стърпях. Тогава не ги върнах, защото нямах времето да се занимавам с обратно връщане.
Но мнението ми е такова, че явно е въпрос на късмет поръчаната от там козметика да е в срок и без забележки. Rolling Eyes

Тъкмо обмислям поръчка на шампоан и балсам Тиджи. Confused Ти какви точно поръча?
Надявах се и на някакъв код, но май няма.
А изпращат ли още кодове на нов имейл?

Общи условия

Активация на акаунт