Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 131 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Тъкмо обмислям поръчка на шампоан и балсам Тиджи. Confused Ти какви точно поръча?
Надявах се и на някакъв код, но май няма.
А изпращат ли още кодове на нов имейл?
Цикламената серия за обем:
Скрит текст:

# 107
Имам имейл от Ензо със заглавие, цитирам: "4 категории парфюми с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и други страхотни намаления!"

Избирам от линковете с четирите категории един парфюм, но не ми дава безплатна доставка. Отново някой маркетингов гений е писал заглавието. Очевидно идеята е била за четири категории парфюми /с намаление/,  безплатна доставка /на нещо друго/ и т.н.

Работата е станала малко като онова: "Обичам да ям кучета и деца. Мразя запетайките."

# 108
  • София-Младост
От тези ли избираш?
https://www.enzo.bg/bezplatna-dostavka-na-izbrani-bestseluri/?f=1-1-6362-3620
Пъхнах първия на DKNY  и ми отрази БД.

# 109
Не, цъкам на линковете в писмото. Не виждам специален линк за парфюми с безплатна доставка, като този, който си посочила. Дадени са други линкове за парфюми, които съдейки по заглавието на писмото очаквах да са с безплатна доставка. И са точно четири категории, както пишат. Свежи, флорални, дървесни, ориенталски.

# 110
  • Бургас/Пз
Има и безплатна доставка на продукти, които не са парфюми https://www.enzo.bg/bezplatna-dostavka/

# 111
  • София
Не, цъкам на линковете в писмото. Не виждам специален линк за парфюми с безплатна доставка, като този, който си посочила. Дадени са други линкове за парфюми, които съдейки по заглавието на писмото очаквах да са с безплатна доставка. И са точно четири категории, както пишат. Свежи, флорални, дървесни, ориенталски.
И аз съм забелязала, че писмата са им шантави. Евентуално можеш да получиш инфото за това, че има някакви оферти, но реално на самия сайт трябва да се търсят Simple Smile

# 112
Работата е сериозна, дами. Днес ми излиза платена реклама във фейсбук от Ензо. Отново цитирам:

"Купете се парфюм от нас-бърза доставка!"

Човекът май не мрази само запетайки, но също и интервали, а най-вероятно не обича и да чете какво е написал преди да го постне  Grinning

П.п. Браво, коригираха се! Вече ми излиза такава реклама: "Купете си нов парфюм от нас на супер цена. Гарантирано удовлетворение, бърза доставка!" Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 15:32 от Тъмнозелена

# 113
      В бюлетина на Енцо отдавна е такъв стилът на писане. Според мен ги пише чужденец текстовете, затова е така.
      Аз спрях да се дразня, все ми е едно, отдавна не гледам рекламите им и анулирах получаването на бюлетина.

# 114
Пазарувам и от двата сайта . Доволна съм засега.

# 115
  • Бургас
Скрит текст:

Аз поръчах комплект от червената серия и масления шампоан. Надявам се да няма проблем.
И на серията за обем съм хвърлила око, но ще я мисля. В Ибей е на същата цена, може от там да я взема.

А поръчка изпратена вчера дали ще пристигне до петък или да я чакам следващата седмица?

# 116
Скрит текст:

Аз поръчах комплект от червената серия и масления шампоан. Надявам се да няма проблем.
И на серията за обем съм хвърлила око, но ще я мисля. В Ибей е на същата цена, може от там да я взема.

А поръчка изпратена вчера дали ще пристигне до петък или да я чакам следващата седмица?
Би трябвало, моята дойде на втория ден. Simple Smile

# 117
  • Бургас
На 3-ти идват поръчките при мен,не се е случвало на 2-ри досега.

# 118
На втория след изпращането на поръчката от тях, на третия, ако броим и деня, в който сме направили поръчката в сайта!

# 119
На втория след изпращането на поръчката от тях, на третия, ако броим и деня, в който сме направили поръчката в сайта!
Да и при мен идва на 2 по тази схема.

Общи условия

Активация на акаунт