Тази снимка от преди е с фотошоп на носа и, тя никога не е имала точно тази форма..
https://imagizer.imageshack.com/img924/9749/k1Xiku.jpg
Ако човек не иска да забележи нещо, ако ще очите да му избодеш с него, пак няма да го забележи. Хубостта е въпрос на гледна точка и възприятие.Аз лично не съм живяла с нея и такива твърдения не мога да правя с такава категоричност!
Вярвам на познанията си за пластичните корекции, на очите си и на реалността, защото не се превъзнасям по ничие лице.
Ами приемете, че има естествено красиви хора.. тя е една от тях.. Аз до сега не съм видяла някой с пластични операции да стане по-красив.. Гледала съм много филми с нея, снимки и си е все същата, само овала се е променил с годините, което е нормално.. А и децата и имат много от нейните черти, което показва, че не са придобити чертите и, а са естествени..

). Толкова е видно, че на неповторимата и съвършено естествената и е уголемена горната устна, докато се изравни с дебелата по рождение долна, и точно за това говорех покрай българската миска. Хората, на които са им еднакво плътни горната и долна устна по рождение, са единици. При повечето долната е по-обемна, както е било и при Анджелина, но откак нейната корекция повлече крак, куцо и сакато тръгна да си прави такива усти и резултатът е супер трагичен. Още повече, че на лицето може да се посади патешки клюн, но разстоянието между устата и носа не се променя при посаждането и оттам идват всички аномалии, дето ги гледаме при родния елит.