Звездни компромати - 338 част

• 132 467
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
То всички искаме най-доброто за децата си, но не сме тръгнали да търсим спонсори, простираме се според възможностите си.
Ако аз искам нещо за детето си ще направя всичко, за да го постигна, но това съм аз.

# 316
В американо-английскито май бяха 11-13 000 евро таксите. Трябва да погледна първата страница за частните училища .
http://aeasofia.com/?page_id=145
Коя майка не иска най-доброто за детето си? Въпросът е на каква цена...

# 317
И какъв пример дава на това момиченце? Хващай, маме, богати свине и свинари, за да имаш висок стандарт...

# 318
Цената е такава каквато може да си позволи всеки. Ако аз, за да имам пари съм способна да прежаля себе си, за друг не е. Всеки сам си определя какво ще даде и какво иска да получи.

# 319
Ами ако иска да създава среда, каквато тя е нямала, защо е нужно да създава предпоставки за още по- лоша среда за детето си. 5 години един мъж до себе си, сега дядо до себе си, после кой и какъв е на ред?
А да ми се лензи, че й е трудно- нема шанс да ме трогне. Ми ще пести, няма да отива да мачка чаршафите в Риц, няма да купува дрехи и обувки от скъпи колекции и най- вече няма да прадира, че някой не й е на финансовото ниво. А да ни казва на всички от телевизора, че е по- важно да има с кой да правиш любов цяла вечер, без да има какво да сложиш на масата за вечеря..... Айде, нема нужда!

# 320
Но Мария сама каза, че иска да направи и даде на дъщеря си всичко , което тя е нямала - включително частни училища, друга среда и вид образование.
Мара баш образована е щяла да стане с нейния капацитет.  Crazy

Не вярвам на крокодилските й сълзи.

# 321
  • София
В американо-английскито май бяха 11-13 000 евро таксите. Трябва да погледна първата страница за частните училища .
http://aeasofia.com/?page_id=145
Коя майка не иска най-доброто за детето си? Въпросът е на каква цена...
Сега намерих някаква статия в Клюки, че дъщеря ѝ учела в швейцарско пансионатно училище, най-скъпото в света при това - 80 хил. евро на година. Не знам коя от двете информации е вярна.

# 322
Всичките деца в това училище сигурно стават космонавти и топ банкери. А едно време, когато Мария е била ученичка пак имаше хубави училища. Че тя не си е направила труда да влезе в тях е отделен въпрос. И да се чудиш с кой да си легнеш, че да намериш 20-30 хиляди за таксата на дятиту в училище е просто потресаващо оправдание.

Иначе ми е жал за Марая, представям си какъв стрес е преживяла и то точно заради „умната” си майка.

Нали Мария я кара на училище, едва ли бъхти до Швейцария всяка сутрин.

# 323
  • София
Тук учела Марая   http://www.aas-sofia.org/ видях снимка от тази година от първия учебен ден. По-горния линк е от Американо-английската академия, а тя учела в Англо-американското училище в Панчарево.

# 324
Мария е трябвало да съобрази решението за училището с бащата на детето. Той винаги ще бъде родител и знае какво е по силите му, или какви са желанията му (  защото не мога категорично да заявя има или няма финансова възможност за тези такси) . Грешка е било да разчита на 28 г хлапак за бъдещето на нейното дете.

# 325
Аз съм много безхаберна майка на две деца! Какво ли ще излезе от децата ми?

# 326
Ралица Паскалева явно е зарязала Башар Рахал и има ново гадже - Теодор Салпаров, волейболист.

# 327
Ами ако иска да създава среда, каквато тя е нямала, защо е нужно да създава предпоставки за още по- лоша среда за детето си. 5 години един мъж до себе си, сега дядо до себе си, после кой и какъв е на ред?
А да ми се лензи, че й е трудно- нема шанс да ме трогне. Ми ще пести, няма да отива да мачка чаршафите в Риц, няма да купува дрехи и обувки от скъпи колекции и най- вече няма да прадира, че някой не й е на финансовото ниво. А да ни казва на всички от телевизора, че е по- важно да има с кой да правиш любов цяла вечер, без да има какво да сложиш на масата за вечеря..... Айде, нема нужда!

Тя обясни, че не е работила 3 години, откъде да пести? От джобните, които й е давал Гущеров?

# 328
Ралица Паскалева явно е зарязала Башар Рахал и има ново гадже - Теодор Салпаров, волейболист.
Вече го отразихме.

# 329
Вече го отразихме.

Пропуснала съм, убий ме...

Общи условия

Активация на акаунт