Звездни компромати - 338 част

• 132 583
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Разводите в Холивуд не са чудо невиждано. За тях дори е нещо съвсем нормално и естествено. Има ли изобщо звездни двойки, просъществували повече от 20 г., без някой от двамата да е имал предишен брак. Е, сигурно има и такива, но аз не мога да се сетя.

# 361
...Има ли изобщо звездни двойки, просъществували повече от 20 г., без някой от двамата да е имал предишен брак. Е, сигурно има и такива, но аз не мога да се сетя.
Мхм, изключения са.
За Бон Джоуви се сещам, Кевин Бейкън и Кира Седжуик, Том Хенкс, Дезъл Уошингтън, Самюъл Джаксън...

# 362
Разводите в Холивуд не са чудо невиждано. За тях дори е нещо съвсем нормално и естествено. Има ли изобщо звездни двойки, просъществували повече от 20 г., без някой от двамата да е имал предишен брак. Е, сигурно има и такива, но аз не мога да се сетя.

Има Тонка, веднага се сещам за Мерил Стрийп и нейния съпруг, и на двамата това им е първи брак,но и ти си права, че такива двойки са рядкост в Холивуд.

Серина Уилямс е направила инстаграм профил на бебето си.  Tired
https://www.instagram.com/olympiaohanian/

# 363
Том Хенкс има предишен брак.

# 364
Галена и пак
Много ми е любопитно кой ли доктор е работил по лицето ѝ.

# 365
Галена и пак
Защо? Няколко са вероятно. Ильо със сигурност.

# 366
  • Варна
Венета и Светлана
Кога ли ще разберат, че Ивайло Колев ги прави на маймуни с тия прически Sad
Скрит текст:

# 367
  • Варна
Венета и Светлана
Кога ли ще разберат, че Ивайло Колев ги прави на маймуни с тия прически Sad
Скрит текст:
Ама че кокошки

# 368
...Има ли изобщо звездни двойки, просъществували повече от 20 г., без някой от двамата да е имал предишен брак. Е, сигурно има и такива, но аз не мога да се сетя.
Мхм, изключения са.
За Бон Джоуви се сещам, Кевин Бейкън и Кира Седжуик, Том Хенкс, Дезъл Уошингтън, Самюъл Джаксън...

Боно от U2

# 369
Галена и пак
Работи фотошопа . Тя не изглежда по този начин, всички снимки са обработени. Има човек на заплата за целта, както при Андреа, Николет.

# 370
Снимка на една друга Мария- Илиева от неин афиш. Като киборг е. Винаги така си анимира афишите, че трудно човек може да я познае.

Преди да прочета текста, си помислих, че това е Теди Кацарова.

# 371
Галена и пак
Точно на тези две снимки, по лицето и е работил Д-р Фотошоп.

# 372
Десислава нали беше омъжена за Галин и се оплакваше, че я биел. Галена нищо не е коментирала. Живеят си, деца си родиха.

# 373
Галена е с доста по-пухкаво лице в действителност. Иначе има и доста корекции, де.

# 374
Десислава нали беше омъжена за Галин и се оплакваше, че я биел. Галена нищо не е коментирала. Живеят си, деца си родиха.
Преди малко се чудех някой бил ли е в дома им, че всички са толкова категорични как са цветя и рози в семейството им. Представете си пък, че Галена е по-търпелива от Мария, Емилия, Десислава, може да медитира и тн ?

Общи условия

Активация на акаунт