Звездни компромати - 338 част

• 133 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Роналдо показва собствената си линия боксерки  Sunglasses

Скрит текст:

# 61
Ба си, като алигатор се е докарал! Гащите са хубави!

# 62
  • гр.Пловдив
Аз да питам защо кокошката мегс говори развален български с кофти диалект ,прави  се нарочно или е пришълец отнякъде ?

# 63
Роналдо ми е много мазен, никога не съм го харесвала.

# 64
Чух я да казва, че учила в Англия(какво ли???) и може да е позабравила български

# 65
Марая вярно пак се е освинила. Грух!

# 66
Чух я да казва, че учила в Англия(какво ли???) и може да е позабравила български
Психология.

# 67
Изпуснах ви от миналата тема още.
Към Роналдо съм анти-проекто насочена  Crossing Arms не е мой тип, ама изобщо.

Марая къде го намери този младеж бледен? Нещо мексиканско намирам в него...  Thinking

Някой знае ли кога трябва да ражда Катрин Мидълтън?  Grinning

# 68
Марая къде го намери този младеж бледен? Нещо мексиканско намирам в него...  Thinking
Азиатец е.

# 69
Кидман и Рийз на Емитата  Simple Smile
Скрит текст:

# 70
Аз да питам защо кокошката мегс говори развален български с кофти диалект ,прави  се нарочно или е пришълец отнякъде ?
За да я разбере Енджи Joy явно си мисли, че като говори развален български на нея ще й е по-лесно.

# 71
Никол Кидман е като великан на тази снимка. Вярно е, че Рейн е миньонче,  но все пак.

# 72
За да я разбере Енджи Joy явно си мисли, че като говори развален български на нея ще й е по-лесно.
Обаче как гладко говореше на "развален" български Joy Въбще не намали темпото, а думите се лееха така гладко, ще речеш, че така си говори винаги.

# 73
Така известният Цуни седеше в едно модерно кафе до нас и разказваше измислени истории преди да влезе в брадъра, чак сега разбрах, че явно с нещо е известен  newsm78

# 74
Ох, търсех разни други снимки в нета и тези изпаднаха, та се посмях.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт