Звездни компромати - 338 част

• 133 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Марая къде го намери този младеж бледен? Нещо мексиканско намирам в него...  Thinking
Азиатец е.

Турям си пепел на главата! Joy
Няма да се връщам назад, да го гледам пак, че ми се спи, как видях одеве нещо мексиканско, просто не знам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
Марая къде го намери този младеж бледен? Нещо мексиканско намирам в него...  Thinking
Азиатец е.

Турям си пепел на главата! Joy
Няма да се връщам назад, да го гледам пак, че ми се спи, как видях одеве нещо мексиканско, просто не знам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Не си сама, и на мен на латино ми заприлича през телефона.

# 77
Аз от скоро ви чета, ама и аз тоя на Марая на мексикано го направих.

А се включих да кажа, как така акцент ще получи некоя си БГ звезда от живеене в чужбина? Че моя син е роден в чужбина, расъл и израсъл пак там, 2 пъти си е идвал в БГ за 14 години и знае перфектен български без акцент. Как така наще Убавици за има няма 2-3-5-години забравят да говорят български....Или се бъзикате, а не съм вдянала.

# 78
Браян Танака се зове танцьорчето на Марая. С японски произход е
https://www.instagram.com/bryantanaka/

# 79
  • Rock & Roll feeling ...
Или произходът му е смесен или си е правил операция на очите. Има някакви щрихи в излъчването,но на пръв поглед не бие на японец .

Ох, търсех разни други снимки в нета и тези изпаднаха, та се посмях.
Скрит текст:

Венчето най-не е търпяла промени. На база предходните, даже ми се струва и хубава.

# 80
Дали Джефри Дийн Морган 
Скрит текст:

Не го знам колко деца чака, ама е много хубав Crazy Heart Eyes
Гледала съм го и скоро пак без да знам как се казва, и ми е..... разкошен  Heart Eyes
Гледай го в "Съквартирантката" ако не си... Там пък е ептен убаф.
Макара че с тия бради се оляха. Та и той в тва число. ПОне по към началото на тази година беше все още с брада.

# 81
 Венета  е по-добре със стария нос....

# 82
Според мен не си е правила нос. На последната снимка мисля,че е от позата и грима.
Ако има корекция е наистина много добре направена. На видео въобще не съм забелязвала разлика в носа.

# 83
Или произходът му е смесен или си е правил операция на очите. Има някакви щрихи в излъчването,но на пръв поглед не бие на японец .

Ох, търсех разни други снимки в нета и тези изпаднаха, та се посмях.
Скрит текст:

Венчето най-не е търпяла промени. На база предходните, даже ми се струва и хубава.
В инстаграма на Танака има снимка с баща му - неоспорим азиатец. Не всички са с очи като цепки, но произхода на бащата не може да се сбърка. За майката нямам инфо, но ако танцьорът е от смесен произход и предвид факта, че момчетата приличат на майките си, азиатските черти са размити с европеидни, и затова има тоя вид на перуански индианец. Обаче пък азиатският ген винаги си личи, каквато и да е смеската.

На Венче на най-дясната снимка носът е яко вирнат. Тя, че го вири по принцип е ясно, но разликата е очевидна. Никога не ми е била хубава.

# 84
Никога не ми е била хубава.
На визия съм я намирала за симпатична. Отблъсквала ме е по-скоро с маниер и характер. Но в случая под "предходни"  имах предвид предходните показани личности. Спрямо Софка,Джена,Галена и Ваня,особено на тия снимки, Венета си е напрао убавица .

Едно клипче от първия Биг Брадър.  На 2:34 Найден и Тишо се къпят голички ...  Бях забравила колко непринуден беше едно време. Сега всичко е тъпо и нагласено.

# 85
Ваня Червенкова е неузнаваема на първата снимка. Flushed

# 86
Ваня Червенкова е неузнаваема на първата снимка. Flushed

И доста по-хубава от на втората.

# 87
  • Once there was a Hushpuppy...
Софка и Джена са много смешни Mr. Green
Да не казвам от сутринта какви Rolling Eyes

Да, в повече му е брадата на Джефри с многото имена  Heart Eyes

Много хубав Роналдо и гащи, веднага почвам с него проект Blush

# 88
  • София
Робин Райт с дъщеря си Дилън Пен на "Емитата". Направо е копие на майка си това момиче.

Скрит текст:

# 89
Зуека пак ли се е женил?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт