Звездни компромати - 338 част

• 133 391
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Много интересно, че  е имала един процент шанс да забременее и е станало.

# 242
Радева пак ли е облечена в спортно екипче с цип? Rolling Eyes

# 243

Генерал Деси има още много да учи!

# 244
Тук е по-ужасна даже от началната си визия, а беше започнала да се оправя.

# 245
# 246
  • София
еййй, разкостихте го Алето Викандер. празен поглед тя няма /плезя ви се/.
двете нямат видимо общо помежду си. каква според вас е причината да бъде избрана за тази роля, освен, че е ракета-носител заради успешната си кариера? и каква е причината тя да приеме тази роля? очевидно добре си ги подбира.
съвсем добронамерено питам/искам да кажете мнението си. истината е, че и аз бях изненадана.
обещавам да съм честна, когато изгледам филма Peace

# 247
  • Варна
Брей, не прилича на себе си. Не ми харесва!

# 248
  • София
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.
Като селска тетка е до Мелания. Много зле, много, много зле. Не знае как да застане и да позира дори за снимка,  а пък и ПР била?!
Отвратително излъчване има. Стиснала устни и брадичка, с някакво кисело изражение.....Confused

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 19:04 от DonaFlor

# 249
Някакви декоративни тегели е това беличкото на роклята на Радева.
Най-накрая оправи дължината на роклите и се сети, че не е младо момиче.
До Мелания се сещам само още 2-3 персони, които ще седят добре, да не забравяме, че нашта президентша все пак не е манекенка, нито разполага със бюджета и стилистите на Мелания.
Супер роклята на Мелания, обаче Тръмп защо винаги е с такива широки панталони

# 250

Изглежда готино. Нищо общо със застиналото изражение на Анджелина. А и двамата герои от Badlands са там също. Ще се гледа.

Анджелина беше секси, но за мен във всичките й роли вместо (фатална) красавица ми изглеждаше студено-равнодушно надменна. Дали е първо впечатление (първо я гледах като Ейсид бърн, когато не беше никоя), дали друго,  не знам. Не споря, че беше сексапилна, че и сега на снимките ту е сушена скумрия, ту 30-годишна. Ама не мога да я харесам и това е.  Най-неприятна ми беше в "Туристът"     Simple Smile   

# 251
  • София
Като селска тетка е до Мелания. Много зле, много, много зле. Не знае как да застане и да позира дори за снимка,  а пък и ПР била?!
Отвратително излъчване има. Стиснала устни и брадичка, с някакво кисело изражение.....Confused

Малко грим щеше да я освежи. Може да не се е чувствала добре. ...

# 252
На мен ми харесва Радева. Позата оставя усещането за някаква умора. И една лека усмивка ще промени излъчването й. Дайте й още малко време  Peace

# 253

Най-кофтито е, че са с рокли с еднаква дължина и цвят, сходни уж прически и фигури и нашата е като менте на Мелания Laughing Много ми е грубовата и мъжкаранеста Радева и не мога да я харесам.

# 254
Десислава и Мелания, като гледам, са с г/д сходни телосложения.
Не знам защо нашата има все едно такова излъчване, може да се пъчи повече в старанието си да изглежда на ниво или притеснението играе роля, или просто не е фотогенична.

Общи условия

Активация на акаунт