Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 767
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
+1 за Ивона.

# 376
Интересно  е че всички са срещу Ивона.Дори и тези в агитката и са там от съжаление и за да не е без хич, казаха си го.Само Яни и връща жеста.
Явно наистина е била голям дразнител .
Хубаво е Ивона да им натрие носовете на кифлите, но все си мисля че въпреки парадирането у за стратегии и анализиране на игрите, тя не ги подреди правилно и в своя полза.

# 377
  • Ню Йорк
Тази Ивона какво толкова им бръкна в здравето  newsm78 Уж гледам внимателно, а не разбрах кога и с какво толкова успе да издразни всички. За мен, честно казано, македонката е в пъти по-противна, надута, самовлюбена, огромно самочуствие без грам покритие, да не говорим, че е и тъпичка.

# 378
Ох, аман от такава подкрепа. Ами или застани наистина зад дадения човек или подкрепи този, когото харесваш повече. Е, що за подкрепа е това - не съм за теб, но ще се направя на много милостив; ако наистина си такъв все ще скалъпиш някаква причина.

За Владо Каролев нямах някакви предишни впечатления, пропусках изявите му, но все пак не съм очаквала да е толкова груб, арогантен и прост човек. Въобще без думи ме оставя понякога като го гледам.

# 379
  • София
Виолета е ужасна, а в първият момент ми беше харесала.

Това, което разбрах за Ивона от думите на останалите е, че работи по-малко и от Диана (възможно ли е?!), дразни ги, че няма живец в нея и само ги поправяла, че нещо не е по правилата. Честно казано това, ако е вярно, наистина е дразнещо и без това нямат много време за забавления и някой да убива забавата, е много неприятно. А и наистина не са я давали нещо да работи особено.

# 380
  • Буркина Фасо
сеира започва  hahaha

# 381
  • Вестерос
Ивона губи тука,много се е навела

# 382
  • Тра-ла-ла
Много гнусна игра....таман да се схванат за следващите ooooh!

# 383
Диана май издиша.

# 384
  • София
Изпуснах няколко епизода, не знам Ивона, какво толкова е съгрешила, но е грозно това срещу нея. И ми се иска, макар и да съм песимистично настроена, Ивона да победи.

# 385
Диана се справи.Явни наистина е доста издръжлива.Обаче ме дразни изгубилия ккато се заоправдава.

# 386
  • София
Бавна ми се вижда Ивона във втората игра.

Много неприятно така се изказват за външния й вид, изобщо не ми се вижда нито грозна, нито пълничка.

# 387
  • Вестерос
Много говори за тях.

# 388
  • Буркина Фасо
трябваше и двете заедно да играят. сега другата знае какво да не прави

# 389
  • София
Е тя май не гледа?

Общи условия

Активация на акаунт