Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 408
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Иван е многодетният, неЖност Simple Smile Две дечица има.

# 481
Знам аз, че Иван има дъщеря от Вихра и син от Ирина, но в поста на съфорумката не бе споменат, та се пообърках. Laughing
Иначе сигурно Иван се чувства баща на 4 деца. Mr. Green Стрина Ирина добре го хипнотизира и дресира.

Относно Андрей - бременното му гадже роди ли вече? Rolling Eyes

# 482
Ей сега го догледах. Браво, честито на Ивона. Връща се при хора, които явно не могат да я понасят. От "агитката" ѝ се зарадва само Яни на победата. А и си казаха, че я подкрепят от съжаление.
Исках Диана да спечели. А тя достойно се представи, мисля. Честито ѝ ратайство на Ивона оттук нататък. Подготвена е, нека печели още дуели.
Все се чудя няма ли поне веднъж победен дуелист да посочи за фермер на седмицата победителя. Все пак се е доказал като по-добър, по-способен, по-достоен. Дали си е типично българска черта или просто човешката природа е такава, да изберем не по съвест по-подходящия, а по приятелска линия някое "наше" момче или момиче.
Ти би ли го направила? Аз се учудих, че я спасиха в началото Ивона, че някои не гласуваха за себе си, а за нея - викам си "баси алтруистите" . Явно са я харесвали... Нещо се е променило, към недобро явно.
А и победата ѝ в дуел означава ли, че би ръководила добре фермерите? Та те не могат да я понасят, как точно ще ги респектира. Дано Диана избере човек с ръководни качества - Владо Николов, ако може. Само да не избира от жените, че пак ще го овапцат, както стана с фермер Марина.

# 483
Иван е многодетният, неЖност Simple Smile Две дечица има.
Да се подчертае, че не ги е износил в утробата си 😂

# 484
  • Вестерос
Аз се чудя с неадекватните си коментари не се ли усещат, че настройват хората срещу себе си, Примерно Виолета. Ако отиде на финал кой ще гласува за нея? Никой Grinning

# 485
Как се казваше момичето, на което миналата година викаха Макето? Андрей и нея харесваше, и не криеше пристрастието си. Laughing
Аз си мисля, че Ивона успя достатъчно да респектира онези, които искаха да я спукват, спраскат и т.н. и може би ще си спести дуел при първа възможност за това. Но пък Виолета ѝ беше много навита, та не се знае дали е размислила след този двубой. Sunglasses

# 486
Дано Диана избере човек с ръководни качества - Владо Николов, ако може. Само да не избира от жените, че пак ще го овапцат, както стана с фермер Марина.
Едва ли ще е Владо. Peace
В предишните сезони фермер ставаше човек от агитката на отпадналия в двубоя. Ако съдим и по избора на Тома - правилото е в сила. Peace

# 487
Как се казваше момичето, на което миналата година викаха Макето? Андрей и нея харесваше, и не криеше пристрастието си. Laughing
Аз си мисля, че Ивона успя достатъчно да респектира онези, които искаха да я спукват, спраскат и т.н. и може би ще си спести дуел при първа възможност за това. Но пък Виолета ѝ беше много навита, та не се знае дали е размислила след този двубой. Sunglasses
Юлияна е Макето.

Ивона се доказа. Достоен съперник е, нищо, че я подценяват.
Виолета ще падне като мека круша в двубой срещу когото и да е.

# 488
  • Вестерос
Юлияна се казваше макето.

# 489
Само аз ли си помислих на едната рекламата, като даваха на тази сутрин кой ще отпадне и даваха кадри от Диана ми беше почти ясно, че тя ще отпадне?

# 490
...
Все се чудя няма ли поне веднъж победен дуелист да посочи за фермер на седмицата победителя. Все пак се е доказал като по-добър, по-способен, по-достоен. Дали си е типично българска черта или просто човешката природа е такава, да изберем не по съвест по-подходящия, а по приятелска линия някое "наше" момче или момиче.
Ти би ли го направила? Аз се учудих, че я спасиха в началото Ивона, че някои не гласуваха за себе си, а за нея - викам си "баси алтруистите" . Явно са я харесвали... Нещо се е променило, към недобро явно.
...

Честно да си призная, Ензим, не знам. Но ми се иска да вярвам, че съумея да бъда справедлива и да избера най-способния да се справи.

Ивона наистина беше харесвана в началото. После след това гласуване дадоха възвишената Божидара да бълва змии и гущери по неин адрес - колко била подмолна и все от тоя род. Тя май и не комуникира много с жените. Май не може да намери общ език с всичките събрани там кифли. Та може би това плюс тая митична досадност на Ивона е обърнало мнението против нея.

# 491
Много ще се кефя ако има дуел между Ивона и Виолета.

# 492
Ивона се доказа. Достоен съперник е, нищо, че я подценяват.
Виолета ще падне като мека круша в двубой срещу когото и да е.
Достоен съперник беше днес, да. Но ако друг подрежда точките - не се знае. Аз писах и преди - никого не подценявам, всеки може да ме изненада. И, ето, Ивона ме изненада днес. Разбрах и стратегията ѝ - браво, подготвена е. Даже се чудя - другите не са ли гледали предните сезони. Ха?!!
Виолетка хич не е за подценяване.☺

# 493

Юлияна се казваше макето.

Да, благодаря. Е, радвам се, че този път с пристрастието на Андрей се свърши рано-рано. Наистина е досадно да се демонстрира, особено по време на дуел.

# 494
и аз се учудих, явно не са  гледали  newsm78  Май всички мислехме, че Ивано неправилно подреди игрите, но ето, че тя победи. Мисля, че и за ратай-дуелист да изберат, пак ще си има своя стратегия, като и кажат какви са игрите.

Общи условия

Активация на акаунт