Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 421
  • 732
  •   2
Отговори
# 465
майтап Ивона да падне на алманаха
Пепел ти на езика 😂

yess, не вярвах , че си за Диана, но нали за това е темата. Всеки с вижданията си. А и е нормално. За мъж.
Не го приемай като критика, просто си разсъждавам....
Да, Божидара трябвало Диана са върне в Къщата... Joy
Ох, дано след такова четене, Ивона се събере на алманаха. Как искам да им натрие носовете!

За Ивона съм?
Извинявай, уж чета всичко, но нещо ми е убегнало.

Цитат
Ума и интелекта победи над злобата,арогантността и простащината.Браво Ивонче !!!
Много точно!!!!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 22:15 от Билян@

# 466
  • гр.София
Много често съм изпадала в ситуации като Ивона и с цялото си сърце бях за нея. Беше ми унизителна всяка подкрепа, изключая Яни, но пък ги адмирирам, че са надскочили себе си и са заели страната на аутсайдера. Не харесах дори Владо, макар и да беше честен защо е в нейния ъгъл. Ивона е различна, умна е, а умни и мислещи хора рядко вземат участие в такива формати. Преди време имаше подобен обра в Сървайвър- и тя беше мишена по същата причина.
Не мисля, че ще искат често Ивона за дуелист- тя им показа, че е подценена. Ще ми се да е фермер някой мъж, дали да не е онова глупаво самоковско момче Станислав...Но знае ли се какви ратаи ще измисли и то.

# 467
Все се чудя няма ли поне веднъж победен дуелист да посочи за фермер на седмицата победителя. Все пак се е доказал като по-добър, по-способен, по-достоен. Дали си е типично българска черта или просто човешката природа е такава, да изберем не по съвест по-подходящия, а по приятелска линия някое "наше" момче или момиче.

# 468
Аз съм много и приятно изненадана, защото обичам да чета спойлери и с притеснение очаквах Ивона да оплеска алманаха, след като резултатът стана равен. Слава богу, тя беше желязна. Много се радвам, че победи.
Адмирации и за Диана, която също отговаряше неочаквано добре на въпросите.

# 469
  • Тра-ла-ла
Няма да се очудя, ако някои хора бързо се присламчат към Ивона...така леко да си я разпитат за стратегии Whistling

# 470
И да изберът Ивона за ратай и съответно дуелист следващата седмица, тя ще си избере Дарина(или Анита и Божидара) за противник и победата ще и бъде лесна.Пък дори и дуелистът да избере нея, Ивона пак ще има право да разпределя точките и резултатът ще бъде същият.

# 471
Скрит текст:
Явно съм се припознал, Ивона живеела в София от много години, което го разбрах по време на алманаха, от което имах пак някакви надежди, че тя ще победи

Днес ще си легна с кеф. Нямам думи за Виолета - злобарка от всякъде, аз ако бях там щях да я "наругая" и ако бях на мястото на Ивона - всички от другата страна нищо няма да ядът, а само на моята страна. Ще ми злобеят и накрая ще ядът от моето, яяя!  Stop Stop Stop Станислав, нещо довиждането не си го каза или така ми се струва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Диана след третата игра - погледа и беше безценен.  Sunglasses Sunglasses

# 472
Много съм доволна!!!
Сега обаче ще се озлобят още повече към нея и тя ще е дуелист във всеки женски двубой, макар че може и да се стреснат от нея.
Хареса ми Ивона, че освен добре подготвена е и много психически устойчива.
Ако приемем, че не е в добра спортна форма, то тя е компенсирала това с теоретична подготовка, в което аз не виждам нищо лошо, напротив-момичето познава и използва силните си страни. По същия начин тя може да обвини другите, които демонстрираха хубавите си тела, че те пък са вманиачени в блъскането във фитнеса.

Хубав двубой се получи, Диана също се представи добре.
Алманахът по история е интересно решение, харесва ми, защото и зрителите може да научат някакви интересни факти, но според мен не трябваше да се изключва изцяло фермерската част.

# 473
Аз също бях за Ивона.Само на  мен ли ми се струва,че Дияна в приятелка с бившата жена на Андрей(македонката Даниела),затова показа такава симпатия към нея.

# 474
В момента го гледам назад, но не се удържах и надникнах тук  Mr. Green Много се радвам, че Ивона победи. Защо непрекъснато натякват, че гледала предните сезони?Забранено ли е?  #Cussing out Много ясно, че ще гледа, не отива на почивка. А Иван в битката с калта побутваше Диана да побърза, ако иска да успее. Опосум с опосум........ нищо чудно, Yes Darling
И сега какво - всички, които щяха да я опраскат, скъсат.... ще ядат от наградат  Sick

# 475
  • София
Аз също бях за Ивона.Само на  мен ли ми се струва,че Дияна в приятелка с бившата жена на Андрей(македонката Даниела),затова показа такава симпатия към нея.
.

Даниела не беше ли сръбкиня? Може и да бъркам, днес паметта ми е зле. 😄

# 476
Доколкото помня бившата на Андрей беше сръбкиня и дори там правиха сватба.
Просто Андрей има любов към Македония, защото семейството на баща му са бежанци от там.

# 477
Не,  и аз си го мислех, и докато го гледах, Андрей все ми струва, че това ще му е поредната изгора. А той го умее това - от участничка във формат да направи гадже, но пак ще е несполучливо, според мен.

Защото той много да има деца. А човек като го пришпорваш, бяга.

# 478
Аз също бях за Ивона.Само на  мен ли ми се струва,че Дияна в приятелка с бившата жена на Андрей( Даниела),затова показа такава симпатия към нея.
.

Даниела не беше ли сръбкиня? Може и да бъркам, днес паметта ми е зле. 😄
Верно е сръбкиня 😜

# 479
Не,  и аз си го мислех, и докато го гледах, Андрей все ми струва, че това ще му е поредната изгора. А той го умее това - от участничка във формат да направи гадже, но пак ще е несполучливо, според мен.

Защото той много да има деца. А човек като го пришпорваш, бяга.
Кой е многодетния баща - Андрей ли?

Радвам се, че Ивона победи.
На Андрей и Иван не им прави чест в национален ефир да показват пристрастията си към даден участник! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт