Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 413
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ще се пукна от кеф.
Рядко неприятна особа е македонката без грам български корен. Да си ходи в Скопие.
Ужасно неприятни са коментарите за Ивона. Подготовката й за мен лично е само за адмирации и похвала.

# 451
  • Тра-ла-ла
Айде сега от противниковия отбор доброволно да се откажат от кльопачката  Mr. Green

# 452
Ще им потънат гемиите.Цирк.
Сега да ги видим.Не я искат ама ще плюскат .Ухилиха се като чуха какво има в кошниците.

# 453
  • Вестерос
Хахах Андрей колко посърнал беше

# 454
  • Бургас
Браво на Ивона!

# 455
Йес, мега доволен съм.
И аз! Ама много.

Само с това, че Ивона първа първа подходи, след алманаха и поздрави Диана ме спечели.

# 456
  • София
Айде сега от противниковия отбор доброволно да се откажат от кльопачката  Mr. Green

Да, да, надай се 😄 Хич няма да ги бавят. Неприятни хорица.

Кой ли ще е фермер според вас? Виолета?

# 457
  • Вестерос
Ужас!

# 458
Кой, според вас, ще бъде новия фермер?

# 459
Много ми се ще след като толкова много рИва, че е гладен да бъде Иван Берлински. Много искам да е той.  Ама много ми се ще да видя кой ще накара да му слага закуска, обяд и вечеря. Обаче не е тайна, ще продукцията диктува кой да е фермер.

# 460
Браво на Ивона, доволна съм. Няма да ѝ е лесно оттук нататък при тази всеобща омраза.

На Диана пак и потънаха гемиите, сигурно пак е имало ред сълзи след дуела, физиономията ѝ беше достатъчно красноречива.

Честито и на Вилито, която не знае нито колко е проста и злобна, нито как поне да го прикрие.

Сега очаквам всички от противниковата агитка яко да набиват кашкавалчета, саламчета и винце, докато оплакват македончето.

# 461
Супер съм щастлива за победата на Ивон, беше много достойно и спортсментско да поздрави Диана, която падна духом много рано, наистина не очакваше, беше абсолютно убедена в превъзходството си и го декларираше постоянно.
Този двубой е пример за изградена стратегия, мотивация, подготовка и макар по-слаба физически Ивон доказа, че да си напишеш домашното е важно!

# 462
Йеее! Супер доволна съм. И ако някой ми каже кое и е дебелото на Ивона, ще съм му благодарна. Гадни злобари, ма ще плюскат сега, а? Сигурна съм, че каката с конската мутра първа ще се нареди на кльопачката. Айде и аз иззлобях и изпростях. Ето така влияе телевизията, мили деца Simple Smile

# 463
Диана дали няма да направи Виолета фермер.

# 464
Първо щяхме да гледаме разгром щото теорията не била като практиката, после пък Ивона била вманиачена, и накрая победила щото тя разпределяла точките.Просто няма такъв кеф.Много ще ми е интересен утрешният епизод да им видя физионимиите.Ума и интелекта победи над злобата,арогантността и простащината.Браво Ивонче !!!

Общи условия

Активация на акаунт