Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 384
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
На играта с виното се видя, че Диана е по-издръжлива, в първата игра - също. Аз се стреснах доста - по 80 кила на раменете на тези момиченца... Flushed . В калната игра Диана имаше предимство - подсказваха ѝ от агитката, ама тя май не ги чуваше. Ивона беше много подготвена и с калта, и с триона. За рязането с трион - браво и на двете, не е лесно.
Добре си подреди игрите Ивона. Беше интересен дуел, защото и противникът беше достоен, не може да се отрече.

# 496

Според мен някои от участниците са толкова тъпи, та не са се усетили, че могат да гласуват за себе си, та затова са гласували за Ивона Grinning

# 497
Сега видях, че съм изяла думата ИСКА да има деца, Андрей. Да, многодетният татко е Иван.

# 498
  • somewhere near the sea
Четох, че след инцидента с неузрялото сирене РИОКОЗ са направили инспекция на Фермата и всичко по хигиената било наред. Всъщност т.н. "селска тоалетна" била само за украса, а всъщност  имало поставени встрани химически тоалетни, които участниците ползвали. Това между другото, де, ме наведе на мисълта колко много неща се крият от драгия зрител.

# 499
Снощи казаха, че дуелите се водят във Витоша или аз не съм разбрала правилно?

# 500
Снощи само ви четох от тел. и не можах да се включа.
Много ме издразни Виолета...е бива ли да си толкова злобен, а в началото ѝ симпатизирах. Expressionless Между другото гласът ѝ ми се струва попроменен от началото до сега, един такъв дрезгав.
Изкефих се на победата на Ивона! След толкова нападки, обиди и тн. .. отделно македонското девойче толкова да беше самоуверена, че не е истина....Какво лошо има човек да е гледал предишните епизодите два-три-пет-десет пъти? То даже е логично...аз също като Ивона, ако знам, че ще влизам, ще изгледам игрите много внимателно предварително и също ще имам стратегия за всяка една игра, само че няма да го афиширам.Wink
Да вметна, че лично бих пренасяла кал и с косата.Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
Освен това Ивона се държа достойно...с каквото Диана се справи ѝ го призна, подаде и спортментски ръка - нещо, което не видяхме от Диана.
Не може да се отрече, че и двете играха страхотно, демонстрираха издръжливост по време на физическите игри, а на Алманаха също се справиха добре. /Между другото предните сезони въпросите не бяха ли отворени?? А сега а), б), в)? Или се бъркам.)
Коментарите от публиката няма да ги коментирам...
Има промо: http://fermata.btv.bg/video/videos/vladimir-karolev-i-darina-sti … ochti-do-boj.html
Ще има предложение за брак...

# 501
  • Разпиляна във въображението
Диана в Тази сутрин. Отново само за македонците.

Направи ми впечатление, че тези, които тръгват като аустайдери и върху тях се изсипват всякакви обиди, се държат по-достойно. При първия двубой Яни не се биеше в гърдите след всяка победа, а скромно приемаше поздравленията, изтъкваше какво го е затруднило. Тук Ивона също поздравяваше Диана. А фаворитите от силно надъхани, ще ги смачкам, той е ... накрая започваха да се оправдават с той е млад, тя се е подготвила предварително. Не приемат загубата достойно и това е.

# 502
Снощи казаха, че дуелите се водят във Витоша или аз не съм разбрала правилно?
Е, нали Фермата е там - на язовир Студена - в западния край на Витоша.

# 503
Аман от псевдопатриотизъм! Андрей не се търпи, толкова явно показани предпочитания към един от дуелистите!
 И аз бях за Ивона, радвам се, че спечели!

# 504
Нямах фаворит, но момичетата играха здраво и направиха страхотен двубой. Разделението "сила" срещу "стратегия" си е чиста приумица на сценаристите. Няма как с гледане на клипчета , както представяха Ивона, да срежеш така бързо дъската. Проучване на техниката помага , но се иска и сила , явно се е упражнявала. И добре, че е гледала къде влиза, иначе щеше да е като Иван берлински. Орева фермата от глад , скочи на Бети ....не знае ли, че в началото е така?
.....  всъщност  имало поставени встрани химически тоалетни, които участниците ползвали. Това между другото, де, ме наведе на мисълта колко много неща се крият от драгия зрител.
Не само крият и манипулират драгия зрител, ами направо "режат и лепят". Преди Алманаха, Андрей задаваше въпроси на Ивона , как ще се справи след калната битка и тя се изтърва : "Вчера, тоест днес след битката..."
Аз и без това се съмнявах, че след такова кално омазване ще седят 2-3 часа да чакат състезателите да се измият, изсушат.... Та може би, битките не са в една вечер , де.
Нека някой мъж ми обясни какво толкова секси има в жени омазани в кал, та всички се облизваха като котараци? Smiley
От дуела ще запомня две неща : помръкналата физиономия на Андрейчик, като усети, че македонската му тема се проваля. И стърчащата като плашило Божидара , дадоха я при Алманаха , права, с нахлупена шапка , заметната с шалове или бог знае какво , зърнах бегло кадъра и се запитах какво прави тук градинско плашило, а то било Дара.Mask
Виждате ли, че не е опасно да четете спойлери? Пишат едно , а излиза друго , така,  че тръпката е в пъти по-голяма Yum

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 14:08 от Tary

# 505
Тари, само една поправка - за рязане с трион не се изисква сила. Издръжливост - да. Сила - не, техника само. А техниката е проста - не натискаш, а само движиш триона.☺ Аз дърво не режа, а други, фини нещица, с фин инструмент, но принципът е същият.☺
Ивона се е упражнявала, видимо е, щом и белег за разреза знаеше как да си направи.☺

# 506
На мен ми направи впечатление, че Диана беше с един клин преди калта, а след играта беше вече с друг. То няма логика отиваш на дуел и си носиш още един клин. Айде за обувките добре ясно ще са кални, мокри, няма как да ги обуеш, но на битката с калта бяха с шорти.

# 507
  • по света... (иначе от Пловдив)
Здравейте, мога ли да си изтегля епизодите от някъде, ако съм в чужбина?
Благодаря!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 11:46 от MiaDi

# 508
  • София
Много съм доволна, че Ивона спечели. Но и ми е жал за нея, че ще се върне във ферма, в която никой не я харесва. И то защото е по-интелигентна и подготвена от останалите.

# 509
Здравейте, мога ли да си изтегля епизодите от някъде, ако съм в чужбина?
Благодаря!
Дано стане:

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/6529

Общи условия

Активация на акаунт