Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 368
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Джерард, отказвам се, ти изобщо не разбираш какво казвам. Аз посочвам конкретна причина, поради която не харесвам Ивона. Другото го споменавам, защото Ти твърдиш, че само някои не я харесват, а не е така.

# 556
  • Тра-ла-ла
От мъже не очаквайте да послъгват, за да пощадят чувствата на някаква жена, еле пък чужда. По това, което видях вчера, защото не гледам през седмицата, според мен Ивона постоянно им намила в стил "аз знам всичко, аз съм чела всичко, слушайте ме сега мен". Може и наистина в някои отношения да превъзхожда останалите и да дава ценни съвети. Но я броят за лапе, а и егото на някои хора е прекално голямо, за да чуят отсрещната страна.

# 557
Само да не е Виолета, не знам как ще издържа злобната й персона цяла седмица 🤔

Дуелистът е сигурен, ако е тя де. 😄
Мислиш ли, че само Виолетка би избрала Ивона за ратай и дуелист? Като видях колко я обичат, вкл. и нейната агитка по милост... Дори не се престориха, че се радват на победата ѝ. Но, ще видим.
Извинявам се за нахълтването, но какво толкова е казала Виолета, че така и се издразнихте? Иначе аз гледам с 1 око от време на време.... Та по принцип бях за Диана, но пък много ми хареса изказването на Ивона, че тя до сега ако не се е научила сега ли за 1 ден ще стане добра....

# 558
  • Другата България
Повечето, както и тук някои писаха:"За Ивона съм, но Диана ще победи" са мислили по същият начин.  Също са усетили, че и продукцията подкрепя Диана. А мен толкова много ме дразнеше това, особено по време на дуела.
Та в този ред на мисли и на овчия принцип, характерен за нашите ширини почти всички се строиха да подкрепят Дидка. Убедени, че тя продължава... Ето Иван Берлински не знаеше и той горкият, къде да седне, та се мести...
Искам да им видя сега отношението към Ивона!
А аз искам да ги видя дали ще плюскат/буквално/ от деликатесите, които ѝ дадоха за награда. Mr. Green
Въпреки че съм сигурна, че ще го направят и ще лицемерничат отново. Mr. Green
И какво реват, че са гладни, като и Бети им остави храна, сега и от наградата пак храна, явно мързелът им идва в повече на всичките там.

# 559
На миналия дуел реваха за Папи, ама пак плюскаха от наградите на Яни.☺

# 560
  • София
Ще плюскат, много ясно. Докато реват за Диана.
А, Ензимчето ме е изпреварила, докато се натуткам.  Hug

# 561
  • постоянно
Не ми пука кой харесва и кой не Ивона.За мен тя е амбициозна, знае какво иска и полага усилия да го получи.За момента в предаването, говори изключително добре и възпитано, показва че е много интелигентен и умен човек, никого не е обидила, никого не е нагрубила, към никого не е показала злоба и ненавист, макар да има хора които да си го заслужават.Снощи поведението и беше повече от блестящо.

И аз съм на същото мнение- Ивона е пряка и говори нещата в пряк контекст . Интелигентна , амбициозна и  добре възпитана .   Peace

Каролев на няколко пъти  аплодира Ивона, така  както си седеше  в агитката на Диана. Според мен много  от хората подцениха Ивона силово- това , че нямаш супер  атлетично тяло , далече не значи , че силово не може да си равностоен противник. Силата често идва и от желанието , от  душата , сърцето , ината и количеството адреналин в теб .  Hug

# 562
Само да не е Виолета, не знам как ще издържа злобната й персона цяла седмица 🤔

Дуелистът е сигурен, ако е тя де. 😄
Мислиш ли, че само Виолетка би избрала Ивона за ратай и дуелист? Като видях колко я обичат, вкл. и нейната агитка по милост... Дори не се престориха, че се радват на победата ѝ. Но, ще видим.
Извинявам се за нахълтването, но какво толкова е казала Виолета, че така и се издразнихте? Иначе аз гледам с 1 око от време на време.... Та по принцип бях за Диана, но пък много ми хареса изказването на Ивона, че тя до сега ако не се е научила сега ли за 1 ден ще стане добра....

Преди началото на двубоя й вика момиченце ти до 4тата игра няма да стигнеш, 1 час по-късно мълча като проста... същото с Каролев. Нямам думи колко злоба имаше във Виолета и Каролев и накрая им затвори устите, за което много се радвам.

Давай, Вонче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
Her, аз мисля, че в игрите за сила и издръжливост - тази с тежестите и тази с виното, Диана беше по-добра от Ивона. ☺Но, все едно, Ивона спечели. ☺

# 564
  • sofiq
Аз пък се чудя защо казват,че е пълничка Rolling Eyes,съвсем нормално изглежда според мен.

# 565
  • Буркина Фасо
Че ги дразни с нещо, как кое?
Тази година според мен им е 6 дневна седмицата. Миналата беше 5.
Това какво значи - че имат само неделя почивка, а Бети идва в събота, така ли? newsm78
поставените задачи са за седмица. когато ратаите ги няма , тогава другите поемат техните отговорности. за нас това са събота и неделя без ратаи , но на практика може да са други дни от седмицата. за животните няма почивен ден.

# 566
  • Вестерос
Значи всички във фермата са простаци, освен Яни. ☺ Който не харесва Ивона, е простак.😂
Не, отново не схващаш. Който се държи неуважително е простак без значени кой харесва или не, но отново-елементарно възпитание!

п.п. видях, че било на мнение на друг, а не по принцип Grinning

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 17:34 от Tiffany А

# 567
  • Другата България
поставените задачи са за седмица. когато ратаите ги няма , тогава другите поемат техните отговорности. за нас това са събота и неделя без ратаи , но на практика може да са други дни от седмицата. за животните няма почивен ден.
Ясно.Мерси.

# 568
Аз пък се чудя защо казват,че е пълничка Rolling Eyes,съвсем нормално изглежда според мен.

Може би камерата я "обича", както се казва?  newsm78

# 569
  • Вестерос
Че ги дразни с нещо, как кое?
Тази година според мен им е 6 дневна седмицата. Миналата беше 5.
Това какво значи - че имат само неделя почивка, а Бети идва в събота, така ли? newsm78
Нямам идея, според мен не се гледа там събота, понеделник... ами са ден 1,2,3,4,5,6 от седмица първа, нещо от сорта. Казаха, че ще са 99 дни.

Може да има класови битки като направят другата юрта и така едната да е по-хубава и да се менкат пак .

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 17:36 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт