Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 342
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Наглостта продължава - според нея в сутрешния блок - тя се скъсала от работа, ама не я показали..а защо градината беше в плачевно състояние, нямаше брашно и животните неиздоени ...?

Е добре де, но другите участници реално твърдят, че тя ВЪРШИ работа. Нищо чудно и тя да е права, но арогантното поведение не може да се оправдае.

# 586
Вярно, че не е минало много време, но от Диана дадоха достатъчно, за да спра да я харесвам - и показаното неуважение към Марина, и пренебрежението и високомерието към Ивона като съперник, и едноседмичното пилене на нокти и пиене на кафе като ратайка.  Stop
Точно това ми е интересно.Показаха ни доста негативни неща за Диана- мързелива, груба, неуважителна към фермера и към правилата на формата ако щете, самонадеяна и високомерна.Все лоши неща, водещи след себе си негативно отношение.Да, ама тези вътре я харесват и то доста.
От Ивона пък не са ни показали нищо лошо, а вътре не я понасят.
И ние седим и се чудим какво става и защо се получава така.

# 587
  • София
Между другото изгледах интервютата на Диана в "Преди обед" и "Тази сутрин" и я питаха именно за това - за ноктите и веждите и защо не е работила като ратай. Тя отрече и каза, че това е било моментно или нещо от сорта, но са показали точно него и зрителите са останали с грешно впечатление.
Дори да приемем, че е вярно, факт е, че Бети каза, че никога не е виждала по-мръсен обор, че животните са недобре издоени, а градината е в ужасно състояние. Така че колко да е било моментно?!  

# 588
Джоли, точно! И аз това се канех да пиша.☺

# 589
  • София
Точно това ми е интересно.Показаха ни доста негативни неща за Диана- мързелива, груба, неуважителна към фермера и към правилата на формата ако щете, самонадеяна и високомерна.Все лоши неща, водещи след себе си негативно отношение.Да, ама тези вътре я харесват и то доста.
От Ивона пък не са ни показали нищо лошо, а вътре не я понасят.
И ние седим и се чудим какво става и защо се получава така.
Джолева, права си. Но пък не намирам логика да показват Диана в негативна светлина, след като водещите толкова й симпатизират заради мисията, с която е влязла, ако не за друго. Снощи пределно еднозначно показаха предпочитанията си към нея.
От друга страна, ние още не познаваме участниците в детайли. Възможно е Диана да им е станала по-симпатична с това, че е по-контактна и отворена и по-лесно се вписа в групата. Докато Ивона ми се струва доста по-резервирана.  Може да е от хората, които бавно и трудно се отпускат, а понякога такива хора ги набеждават несправедливо за високомерни.

# 590
  • Другата България
Между другото изгледах интервютата на Диана в "Преди обед" и "Тази сутрин" и я питаха именно за това - за ноктите и веждите и защо не е работила като ратай. Тя отрече и каза, че това е било моментно или нещо от сорта, но са показали точно него и зрителите са останали с грешно впечатление.
Дори да приемем, че е вярно, факт е, че Бети каза, че никога не е виждала по-мръсен обор, че животните са недобре издоени, а градината е в ужасно състояние. Така че колко да е било моментно?!  
Напълно съм съгласна, и аз това си помислих като я слушах. Звучеше като оправдание някак.
От друга страна, ние още не познаваме участниците в детайли. Възможно е Диана да им е станала по-симпатична с това, че е по-контактна и отворена и по-лесно се вписа в групата. Докато Ивона ми се струва доста по-резервирана.  Може да е от хората, които бавно и трудно се отпускат, а понякога такива хора ги набеждават несправедливо за високомерни.
Точно, затова ми е интересно ще се промени ли с нещо и поведението ѝ, и отношението на останалите към нея след дуела. То много зависи и от това какво ще ни покажат де.

# 591
Не само Бети каза, че ратайския бряг е занемарен, кяза го и Франческа на Марина, докато я успокояваше. Ще видим и Калоян какво ще каже, тази вечер ще има коментари от всички, може да ни се изясни.

Някои от участниците може да са избрали Диана, не защото много я харесват, а защото не харесват Ивон, но се радвам, че за всичке стана ясно, че перченето с изваяни форми съвсем не е достатъчно за да играеш играта. Дори и само за това дължат едно уважително отношение към Ивон, ако са спортсмени разбира се.

# 592
  • София
Точно, затова ми е интересно ще се промени ли с нещо и поведението ѝ, и отношението на останалите към нея след дуела. То много зависи и от това какво ще ни покажат де.
Така е.  Peace Много се надявам да я дават малко повече, за да си съставим някакво собствено мнение за нея. Но дотогава няма да се осланям на мнението на 20-тина непознати за мен човека, а на това, което ми показват.

# 593
  • somewhere near the sea
Може би Калоян затова се разплаква и казва: "Има един горе, дето вижда"( или нещо подобно). Изглежда го обвиняват в нехайство.

# 594
  • Варна
Наглостта продължава - според нея в сутрешния блок - тя се скъсала от работа, ама не я показали..а защо градината беше в плачевно състояние, нямаше брашно и животните неиздоени ...?

А де? И аз това се питам? Предишните ратаи и дъжд ги валя, и буря връхлита, и под открито небе спяха. Обаче справяха се сякаш. И такива критики от страна на Бети нямаше. И не е нужно да си топ-фермер за да ги преценяш тези неща според резултатите. Владо Николов също се опита деликатно да и каже на Марина, че работата при ратаите хич не върви, нищо че почти не беше стъпвал при тях, а си действаше с мъжете по строителните дейности. Посъветва я следващия път да не избира само дуалисти, а и ратаи, т.е. хора, които отхвърлят работа. Други участници като италианката май също и подметнаха на Марина, че не се върши нищо там. А на конкретния въпрос "що бил такъв голям резила в обора", не ми отива, но ще си позволя да злорадствам. Ми щото толкова си може девойчето. Нафукана фермерка с голямо самочувствие, но една коза не можа да издои като хората. На думи и знания силна на практика пълна нула. Точно в същото обвиняваше Ивона. Срамно няма разбира се, човек не може всичко да умее. Ето Калоян също не се справяше, но вместо да вири нос, отиде и каза най-искрено на Марина "Не мога, трудно ми е, никога не съм доил." Запретна ръкави чеченката да му помага да го учи и май се научи, но уви седмицата вече беше отлетяла.

# 595
  • Варна
И повярвайте ми работа много лесно може да бъде симулирана под носовете на шефовете и под носовете на такива хиени, че бедна ви е фантазията какви интелектуални и обиграни зверове са. Истината обаче много бързо лъсва и тогава вече прошка няма. В крайна сметка единственото важно са крайните резултати и баш главатарите по тях съдят, а не колко пот си хвърлил преструвайки се, че вършиш нещо.

# 596
  • Вестерос
Абе като не харесваш някого, му намираш винаги кусури, та и при тях може да е така. Скучна била, дебела и т.н., просто за мен са не особено добри хора (дипломатично казано)
Много правилно. Съгласна съм и с Биляна, че не е за манекенки.

# 597
  • Буркина Фасо
Някои от участниците може да са избрали Диана, не защото много я харесват, а защото не харесват Ивон
това е точно като при парламентарните избори.  спечелилите с 25-30 % се перчат , че са най-желаните от народа , а в същото време не отчитат , че според 70 % от народа не стават за нищо.
в сила е и лафа "не сакам на мене да е добре, искам на Вуте да е зле".
не харесват това , което им харесва , а изтъкват това , което не им харесва.

# 598
Може би Калоян затова се разплаква и казва: "Има един горе, дето вижда"( или нещо подобно). Изглежда го обвиняват в нехайство.
Най-вероятно говори за баща си. Май казваше, че винаги някой го гледа от горе.

# 599
Огноб☺, и тук се наблюдава подобна тенденция - Ивона е подкрепяна и харесвана от повечето хора, без да са я давали достатъчно - нито в добра, нито в лоша светлина. Но пък Диана, която ни показваха доста как си пили ноктите и си скубе веждите, и пр., е доста явно нехаресвана. Ивона е харесвана на фона на другите, чиито кусури всеки вижда и изтъква - евентуално, а не съвсем обосновано Защо, какво точно в нея се харесва. ☺
Накратко - "За Ивона съм, защото не харесвам Диана." ☺

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 20:25 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт