Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Марина е голям провал като фермерка.Задачите - свършени през пръсти,липсата на храна и мръсните обори и непогледнатата градина е по нейна вина.
Разбирам,че е работна и все нещо прави и помага,но като диктатор във Фермата - не успя да наложи авторитет,а и не се командва с Дианче това,Калоянче онова,козленца,прасенца и миау миау.
Добре,че беше Владо Николов,за да организира мъжете за работа и правилно каза,че на тях им дай само храна и всичко ще си вършат. Peace

Поздравление за Ивона.Толкова шит се изсипа върху това момиче снощи,но не рухна психически.И победи.И им запуши устите.Виолета,за нея писах още миналата седмица,най-противният участник този сезон.
Не мога да разбера тази млада жена и майка откъде намира толкова злоба в себе си.За 2 седмици предаване,нищо човечно не видях от нея.

# 601
  • София
Ако трябва да съм напълно честна, Виолета и Елена още от визитките не ги харесах. Хората сме различни, да, но не си представям мъжът ми да умре и 5 месеца по-късно да кандидатствам за Фермата. Не успях да я съжаля някак. Но нейна си работа де,  така и така и впоследствие не ми хареса това, което видях от нея.

# 602
  • Вестерос
Ох и това го има, но все пак да не забравяме Деси Цонева кога влезе във вип брадър. За мен също не е нормално... Всеки е различен обаче и по-различен начин превъзмогва трудност/мъка. НО е факт, че за мен Виолета от ден 1 като я даваха как опонира по детски и мрънкоти злобно , ми стана неприятна.

# 603
  • Буркина Фасо
започва плюскането на чужд гръб  Laughing

# 604
  • София
Ще пусна и аз сълза заедно с Андрей... 😢😂

# 605
Ееее, тая Македония пък ми втръсна, всеки ден говорят за нея.

# 606
  • Вестерос
:ахаха някои бойкотирали, други отишли с нежелание да пляскат Grinning

о м г Каролев само да си вземел, ама щял да се махне-Лицемер!

Виолета каза, че не била силен противник, имала стратегия- гледала. Ами да си гледала и ти! Егаси логиката! Anguished Как може да има такива ограничени хора.

Ядат  и я нареждат! Scream

# 607
  • София
Каролев колко е долен - щял на огъня да седи, не при Ивона и после го дават да си боцка и мляска 🤢🤢

Виолета и тя, хейтва, но цръцка вино...тъпи хора.

# 608
Каролев май и той плюска.
Виолета там ли е и тя.
Ааа наяли са се.

# 609
Този боклук Каролев толкова много ме дразни (без извинение)

# 610
  • Вестерос
Само Божидара нямала да яде. Евала, че поне от яд не яде.

# 611
Марина- сука блет. АХАХАХАХА

# 612
  • Mediterraneo
Супер се накефих как Ивона им натри носовете! Искрено й се радвах! Не ми харесват някои нейни виждания за нещата, но се би достойно и най-вече им показа среден пръст на всички с победата си.
Явно е, че другата седмица Ивона ще е ратай и дуелист отново. Онова македонското има вид на отмъстителна да не казвам каква...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 22:42 от Тарталета

# 613
  • Вестерос
Може ли превод Grinning

# 614
  • София
Тук поне добре, Алек има потенциал според мен. Разбира се, заслугата явно е на Виолета 😄

Общи условия

Активация на акаунт