Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 143
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 200
И в живота май е така - много рядко се намира някой, който да се намеси или вземе отношение. Овча нация сме си и няма какво да се обиждаме...та не съм изненадана, че и вътре никой не стана да рЕкне две думи на Шеф Гъз..  Tired

И не става дума да се вика и да се прави грозен скандал, а спокойно, точно и ясно да му се кажат две думи - че не е прав. Ама няма...

# 1 201
И в живота май е така - много рядко се намира някой, който да се намеси или вземе отношение. Овча нация сме си и няма какво да се обиждаме...та не съм изненадана, че и вътре никой не стана да рЕкне две думи на Шеф Гъз..  Tired

И не става дума да се вика и да се прави грозен скандал, а спокойно, точно и ясно да му се кажат две думи - че не е прав. Ама няма...

Как да има? Антон последния домат на хората искаше да изяде. Може ли така?

# 1 202
  • Бургас
М.Хранова мълчи,защото всички видяхме миналата година Ритон и Кичка как се изпокараха

# 1 203
Тази година има ли кошници със специална доставка за специални хора?

# 1 204
Може Антон да не е чак такава мижитурка, а да го оставя да се излага, като коментатор много добре знае , че да си жертва в този формат винаги работи.

# 1 205
 Ама те Хранова дори не я дават

# 1 206
Последно на една опашка извисих глас. Едно, че никой не ме подкрепи ,  ами се и намери някой, който да защитават бюрократите....  Shocked Бе ти си тръгнал да ги оправяш, дет се вика на белия кон  Wink си се качил да ги поведеш, а те те дърпат назад...много тегаво ми стана.

Това за Антон може и така да е...нарочно да си трае. Но можеше преди траенето, да беше заявил на глас позицията си и мнението си пред шеф петров.....който е, какво....да, велик и трябва да се уважава ...  

Joy

# 1 207
Не съм вярвала, че ще се случи, но ми дожаля за Джули. Смятам, че шоуто ще върви по- леко без Шеф-а

# 1 208
  • Бургас
Не съм вярвала, че ще се случи, но ми дожаля за Джули. Смятам, че шоуто ще върви по- леко без Шеф-а
тя за пореден път доказа,че е много добър човек,не надута силиконка

# 1 209
  • София
Джулиана ми е много сладка, само да не бяха тези устни, за да ми е сладка и на външен вид.. Малко преиграва на моменти, но според мен не е за шоуто, а просто самата тя си е такава.
Много ми е странно как понякога се държат, все едно нещо е на някой си.. кухнята на единия, пък другия няма да сяда на масата, докато не му се извинят. Сядаш, ядеш си и просто не разговаряш с този човек. Или може би след няколко дена вътре нещо откачат и започват да се държат като малки деца.
А Щерева на модното ревю с банския беше потресаваща.. жена на години.

# 1 210
Потресаващо отвартителен е този готвач, не мога да повярвам как смее да употребява такива грозни думи спрямо друг човек и да си вее така безцеремонно и гнусно шкембето навсякъде. Такава лоша реклама си прави, че никой интелигентен човек няма да му седне в зеведението, само като си представи как се кара на подчинените си, пенявейки се по този непристоен начин. Егати свинята блатска !
Джулиана е толкова проста, с неупешни корекции, с целулит, проскубана, изобщо където и да я погледнеш- на нищо не прилича и тръгнала да се сърди, че никой не я е избрал ??? Това адекватно ли е ? Няма ли кой да й каже истината и на нея ?
Касабие не е много по приказките, но е хитра и красотата не може да й се отрече, стилна е. Иначе с най-хубави черти е Александра.

# 1 211
За мен лично Маргарита Хранова и Ваня Щерева са огромно разочарование!
Първата само се тъпче,гледа безизразно,прелива буквално и преносно от спокойствие и излишни килограми-наистина визуално НЕ СЕ различава от ШеФъТ.кЪДЕ Е "КЛАСАТА"???
Къде е позицията,характера,алоооуу.И Ваня и Хранова скоро се надявам да са  Вън!
 Не са там,за да вземат пачките и да се тъпчат - достатъчно сме се нагледали на безучастност в БГ обществото!

Къв характер при Ваня?! преди 3 години плюеше шоуто, сега се продаде за шепа парички
евтина и меркантилна

# 1 212
Потресаващо отвартителен е този готвач, не мога да повярвам как смее да употребява такива грозни думи спрямо друг човек и да си вее така безцеремонно и гнусно шкембето навсякъде. Такава лоша реклама си прави, че никой интелигентен човек няма да му седне в зеведението, само като си представи как се кара на подчинените си, пенявейки се по този непристоен начин. Егати свинята блатска !

Абсолютно съм съгласна...

"Пази боже, сляпо да прогледа"...важи за него с пълна сила Peace

# 1 213
Е, щом Мара може да е втора, защо Джулиана да не можеше да е втора или трета... и двете са карикатурни, мисля че тя се обиди заради Марчето, тлее нещо там.

# 1 214
Мария е ясно защо я избраха...

Общи условия

Активация на акаунт