Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 162
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 185
А откъде сме сигурни, че Антон е изпратил Джули, може тя сама да е решила.

И аз с такова впечатление останах, май каза, че ако иска, ще отиде да си вземе нещо за ядене.

# 1 186
Аз не гледам ББ всеки сезон, но от гледаното дотук винаги съм се чудила как мнооого рядко има някой свестен мъж. Даже не се сещам за такъв. Имаше едни потници, Пеньо, Пацо, всякакви вариации на Ути и подобни, оперния певец и всякакви други агресивни или откачени хора, но никога никой свестен и нормален мъж.

# 1 187
Казах ли, че шеф петров е велик...
И ще ви докладвам, ако ще ме биете.. Stuck Out Tongue Winking Eye
Казах ви, че Алфредо все едно не е вътре. Никакъв не се обажда...

# 1 188

ПП. мисля, че има връзка между наднорменото тегло и агресията, в шоуто вече стават няколко агресивните шопари, този, Ути, Фънки..

Даммм.... Митът за добродушните дебеланковци е разбит на пух и прах.

# 1 189

Е, как да се обади, той колкото повече стои тук, в България, толкова по - малко говори българско.
Забравих да напиша, ще цитирам:

Шеф Петров е велик, трябва да го уважавате.

Трябва и пари да се пИчелят!  Mr. Green

# 1 190
Шеф Петров, колкото и добър кулинар и професионалист да е (по негови думи!) за мен е прекалено малък човек. ББ е предаване за характери и колкото и велик да си в действителност, поставен в среда различна от реалната си, пред камери и с непознати хора, най-добре се разбира колко устойчив, гъвкав, добър, дребнав и т.н. си. Антон никак не го харесвам, смятам, че медийният му образ е съвсем различен от реалния човек, но епитетите на Шефа по никакъв начин не ги заслужи. Чудя се защо му мълчи. Конфликтът така и така е факт, поне да се държи като мъж.Явно не може.
Още по-жалки са ми останалите. И ако от "мъжете" Цуни, Роналдо-то и Тото не очаквам някаква адекватна реакция, то от Дани Милев съм изненадана, че си стои и не взима участие. Маргарита Хранова не само, че не се опита да поговори с Петров, а и каза "нека си живеем спокойно" или нещо подобно. С какъв акъл след обидите, които изрече готвачът??? Изобщо всички останали са ми по-мишки от Антон, освен Сашка и Джулиана. За последната имам друго мнение, но не е за този коментар  Wink

Скрит текст:
Аз пък нямам ЛС, да ви е яд!

# 1 191
Агресията на Петров е отвратителна, трудно ми е да гледам дори. Аз бих го хванала направо за гушата или още по-вероятно с тиган по чутурата. Когато някой тормози някого, не отговарям за реакциите си..
Но Антон не е по-стока, макар и в друг аспект! Мишка, мижитурка, не мъж, недостоен човек!
1:1 с моето мнение.
Тази с ЛС-та май има много работа хахахха, не е успяла да разпрати втора партида, тюх!

# 1 192
 от профила на Гъz  на сайта на предаването

Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Накара ме да настръхна"  

според мен  е било от страх най-вече  Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 193
  • Бургас
Казах ли, че шеф петров е велик...
И ще ви докладвам, ако ще ме биете.. Stuck Out Tongue Winking Eye

то като гледам близначките  и те като мушнати гайди мълчат..

# 1 194
Мария и шеф Петров са ми най-противните участници този сезон. Дразнят повече от "любовната двойка". Мара е толкова тъпа, че няма накъде повече. Поне да беше добродушна. А Петров не е просто поредния самозабравил се човек, той е откровено зъл. Другите участници са мишки. Страх ги е да му се опълчат, че кой ще им готви. Или просто се боят от острия му език, да не ги насмете. Мижитурки, особено мъжете вътре. То пък и едни мъже.... Стефанов също не го харесвам. Най-ме отврати това, че клекна пред лудия и му се заобяснява, вместо да го прати по дяволите. Не да крещи заедно с него, може и със спокоен тон да сложиш някого на мястото му и после пълен игнор.

Това, че дебелите били добри, е мит. Едно, че тези вътре го доказват. Имам и лични примери, но това е друга тема.

# 1 195

От погнуса!...  😠

# 1 196

От погнуса!...  😠

Joy Joy Joy тва за бонус

# 1 197
Това преди всичко!

# 1 198
За мен лично Маргарита Хранова и Ваня Щерева са огромно разочарование!
Първата само се тъпче,гледа безизразно,прелива буквално и преносно от спокойствие и излишни килограми-наистина визуално НЕ СЕ различава от ШеФъТ.кЪДЕ Е "КЛАСАТА"???
Къде е позицията,характера,алоооуу.И Ваня и Хранова скоро се надявам да са  Вън!
 Не са там,за да вземат пачките и да се тъпчат - достатъчно сме се нагледали на безучастност в БГ обществото!

# 1 199
Ама молА ви са. Той е доказателство, че всеки гений е малко луд, а той е многоооо луд! Жалко, че не съм му опитвала гениалните молекулярни, или каквитобяха там ястия. В скоро време ще се поправя.

Общи условия

Активация на акаунт