Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 631
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 165
Никога не съм виждала сайтът й.

# 166
Има тема във форума.

# 167
Изведнъж станах фен на Мегз. 😀

# 168
Мара е брутално тъпа, баш като за Цуни ама той с тоя снижен стандарт, май няма да прокопса
Тя така ги проверява... Пуска теста "пари за клип" и който се услушва, значи джоба му е тънък и Мара повече не го отразява... Joy
Цуни едва ли е толкова глупав, няма да се пробва там, откъде толкова пари в него.
Мара ще го фалира за седмица само.

# 169
  • Варна
Това на Мара, по-скоро на просия приличаше  Sick

# 170
  • Испания

Дано са поправили правописните грешки, защото сайта е потресаващ, друг е въпроса каква стока предлага Мегз.

Надявай се! Ще чакат корифеят КакаВашева да ги поправи.

# 171
О, Мара се изложи тотално. Надявам се не и за последен път. Гледа ми се сеир и това си е.

# 172
  • София
Ох, ще почина, Мегз защо говори така с Енджи? Говори чужди езици? Joy Joy Joy

# 173
Айдее, шефът запали моторетката! Чакам си скандалче Hands Pray

# 174
  • Испания
Дървеният философ като включи, няма изключване.

# 175
Думам ти, дъще, сещай се, снахо...
Марчето търси спонсор.

# 176
Мара е брутално тъпа, баш като за Цуни ама той с тоя снижен стандарт, май няма да прокопса
Тя така ги проверява... Пуска теста "пари за клип" и който се услушва, значи джоба му е тънък и Мара повече не го отразява... Joy
Цуни едва ли е толкова глупав, няма да се пробва там, откъде толкова пари в него.
Мара ще го фалира за седмица само.
Абе какво пречеше да й обещае, то обещаното не е като даденото...
Все пак е самотна майка...

# 177
  • София
Кулинарен гений как ли пък не!

# 178
  • Испания
Боже, Боже! Кулинарен гений бил.

# 179
Включвам се и аз в темата на любимото ми шоу. Първо искам да благодаря на ББ , че отново той първи ме информира за родните випове , а от форума дори им научих имената на някои. И така - Алекс...бе не я намирам за голяма красавица , безлична ми е като визия. Но не я и мисля за тъпа. Напротив ,много е интуитивна и откровена. За сега я харесвам. Мара...е ако е била приятелка , демонстрациите и са супер подли. За сега ми е най - анти , въпреки ,че я намирам за привлекателна. Анджи е най-хубава и най -нормална. Охх горката Сашка , мъчно ми е ,но уморените коне ги убиват нали. Като казахме коне ...абе защо слагате снимката на Даню до тази на магаре...Не ми харесва момъка като външност, лигав ми е като мъж , но се държи приятно с бившата си , което ми допада. Не знам за скандалът им , но прочетох тук колко е бил гаден в медиите , значи го слагам в категория Анти. Тото също ми е нелицеприятен. Има там един доста хубавичък мъж , не е с брада и с хубаво излъчване , но още не знам името му. Алфредо мого ми допада кати държание , за сега ми е фаворит. Някак е много далечен на тъпотиите и така джентълменски се държи , дори със Сашка. Ако беше нашенец до сега да е избеснял. Другите още не ги забелязвам.....аааа Мегз..за сега нямам мнение

Общи условия

Активация на акаунт