Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 218
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 995
Мистър със стойност в Индия може да е. За тук не става.

# 1 996
  • София
И на мен тя ми е изкуствена, може би като се поотпусне в къщата, ще се покаже.

# 1 997
Мъжът и е на снимката с фризьора на Енджи. А момчето е от "левия ъгъл", та затова явно не се притесняват от позата на снимките и. В профила му има много нейни прически. Дори на сватбата в Египет го е викала да и прави косата.

Нещото, което ме дразни в Мара е,че по някаква причина смята че хората са и длъжни. Гущеров един балон не бил изпратил на детето. Взели и колата. Таксата спрял да плаща.  А тя за брака си с него освен да му харчи парите какво направи?
Бившият и мъж също добре я гледаше Мара. Живееха в хотела му май. Караше бентли. Демонстрираше вертута. Явно в един момент му падна стандарта и се преориентира към Хриси.
Е сега като наговори тези глупости на тъмно голяма услуга ли направи на дъщеря си?

# 1 998
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А на Мегз Г класата едва ли е купена с нейни пари, изкарани от дрехите й. Или пък луксозната квартира за 4000лв я плаща с гримовете от алиекспрес.

Как с какво - с дрехите струващи колкото един обяд.  Joy Според  визитката й в Къртицата това й е мечтата - да продава дрехи струващи колкото един обяд. И те толкова си струват де, тя просто ги преподава по-скъпо  Mr. Green

# 1 999
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И светлата й личност да фигурира в учебниците.  Mr. Green

# 2 000
  • somewhere near the sea

Очила в къщата не може, но лаптоп- може. Да излизат, когато си искат, фризьорите им всеки ден на крака им идват, досега са нямали рестрикции в храната...Като се сетя в предишни сезони как ги мачкаха. Луна колко я тормозеха за една опашка...

# 2 001
Колкото повече чета темата, толкова повече започвам да симпатизирам на Мария. Rolling Eyes

# 2 002
Това е нещото, което ме дразни и ми избожда очите всеки път, че формата не е това, което трябва да бъде и не се доближава до основната идея на ББ, а именно пълната изолация.
Разбирам тези, които ходят по участия, тях от край време си ги пускат, но да ги пускат за фризьори, гримьори и т.н. Сега след качената снимка на Енджи се замислих, дали е от преди старта или тя си излиза до някой хотел за фризьор и среща с мъжа си.

# 2 003
  • ВАРНА
 На снимката на Мис Аче, тя сякаш и излишната между двамцата.

# 2 004
  • гр. Шумен

Очила в къщата не може, но лаптоп- може. Да излизат, когато си искат, фризьорите им всеки ден на крака им идват, досега са нямали рестрикции в храната...Като се сетя в предишни сезони как ги мачкаха. Луна колко я тормозеха за една опашка...
Скрит текст:
И аз все се чудя какви са тези фризьори, масажисти, маникюристи и пр. ала бала. В предишни сезони жените, хем на достолепна възраст сами си правеха прическите, даже се и боядисваха, а тези кифли не само искат фризьор, а и точно определен фризьор искат. Искам мисия, в която да ги оставят без грим пък!
Освен това преди цигарите и пиячката не бяха ли част от бюджета?

# 2 005
На снимката на Мис Аче, тя сякаш и излишната между двамцата.

И аз си помислих същото. newsm78

# 2 006
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сега след качената снимка на Енджи се замислих, дали е от преди старта или тя си излиза до някой хотел за фризьор и среща с мъжа си.

Предполагам, че е от периода на "изолация", но то и това една изолация. Тази си посреща гости, Мегз си качва снимки от телефона...а и вече ти прибират само за 24 часа, а преди по 3 дни предварително ги държат.

# 2 007
Предаването нищо не представлява като интерес, в сравнение с темата във форума. Преспокойно може да се издаде книга със събрани мнения и коментари. Абсолютно заслужено е отделеното време, човек да седне и да прочете всички мнения от край до край.

# 2 008
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/875732?autostart=true
Мегз към Мария "За мене ти си компаньонка, изявена ярко"

Вече наистина прекалява много Мегз, явно мисли, че така ще спечели симпатии ама това е в повече, каквато и да е Мария.

# 2 009
  • София
Какво ни очаква довечера. Очаквам още сблъсъци между Мегз и Мария.

Общи условия

Активация на акаунт