Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 220
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 025
  • до една звездичка
Тази прословута "интелигенция" в къщата полудЕ ли, що ли?

Ваня Щерева седнала да обяснява какъв чуден, смислен, подреден изказ имала Мария! Майко мила!! Shocked

Онзи пък, екс-пандизчията, се смля да четка Шеф Неуравновесеност - номинира всички, които дръзнали да го засегнат за кирливата му снежанка!

# 2 026
Е това зъбатото вече прекали. Ще ми се Мария да и свали поредната пеГука.

# 2 027

Мегз е голямо перде, исками се да остане, като влезе после най-голямата компаньонка ще ми бъде много интересна.
Мисля, че там няма да посмее а ще се мазни. Сега Мария е паднала (така да се каже) и Мегз пробва да я унижи, ако беше още с Гущеров нямаше да е така отворена Мегз.
И аз съм на същото мнение. Друг е въпросът, че Мария, ако беше с Гущеров изобщо нямаше да влезе в Брадъра.
Слуховете за Бирмата не ми се вярва да са истина. Мария не е толкова глупава, че да рискува да изпусне златната кокошка за едната авантюра. Като цяло съм изумена докъде могат да стигнат някои жени в името на стандарта и парите.

# 2 028
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля, че Мара няма как да му е била вярна на Хрисито, колкото и да повтаряше каква любов е между тях.
И двете с Каканашева са ми неприятни, ама Мегз няколко идеи повече .

# 2 029
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Онзи пък, екс-пандизчията, се смля да четка Шеф Неуравновесеност - номинира всички, които дръзнали да го засегнат за кирливата му снежанка!
Кой е екс-пандизчия? Нещо съм изпуснала май.  Thinking

# 2 030
  • У Диспансера ...♥♥♥
Данито Милев .

# 2 031

Дани Милев.

# 2 032
Тоя пък Цуни какъв е- някакъв сельо! Много ме дразни!

# 2 033
Нарцисчева, Smile, благодаря!  bouquet Не знаех. Голяма клюкарка съм и аз, няма що.  Laughing

# 2 034
Данито Милев .
Този не знаех че е лежал, ноооооо ми е такъв плазмодий, ако такъв мъж ще имам, ставам лесбийка.

# 2 035
Мария казва на Петров, че е ярко изявен психопат.
Мегз се намеси и каза на Мария, че е компаньонка, ярко изявена.
Това явно се е случило вчера, по време на излъчването на номинациите.
Тогава, щото Кънчев снощи в лайфа каза, че се оформил в вомента скандал между шеВ и Мария, който ще видим утре, демек днес.

# 2 036
 Разбирам и мъката на Мрия и я оправдавам. Дебелан Гущеров и стопира кариерата,  плати и 2-3 клипа колкото все още да е женен за популярна певица и това е.  Добре, че тя самата е свръх амбициозна, та все още си спомняме коя е.   Ами издържал я бил, живяла тя в голямата къща...все едно за нея я е купил или са го карали да плува до Малдивите. Грозни са тези Гущерови - изхвърлил и дрехите, взел и колата, не дава развод докато не го махне от кредита по апартамента....ами реално този  дбелан я е използвал нея да си чеше егото абсолютно безплатано. Мария е назад и няма никакви ползи от този брак. Шоу бизнеса е месоелачка, хонарирте са високи, но голям процент отива за продуцентите. Клиповете си ги плащат сами, трябва да и изглеждат по определен начин, който струва много пари иначе са аут .  На нея и трябва време да върне какриерата си на някакво ниво, а и вече не първа младост, конкуренцията е жестока.

# 2 037
Соу, там е проблемът, че тя май все ползи търси от връзките си.

# 2 038
Тогава, щото Кънчев снощи в лайфа каза, че се оформил в вомента скандал между шеВ и Мария, който ще видим утре, демек днес.
Това съм го пропуснала. Може по повод този скандал да го е номинирала Мария.  Thinking

# 2 039
Ние - обикновените хора, сме прости, женим се по любов... А тия, богати/известни, само взаимна изгода търсят във връзките си. Кажи сега, на къде е тръгнАл света?! Close

Не, скандала стана по време на лайфа и Кънчев го отбеляза.

Общи условия

Активация на акаунт