Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 218
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 010
Присмял се щърбел на хърбел... Нали, разбираемо размених местата. 😁

# 2 011
  • София
Нали, мноУ е яко тука! Гледам тъпото шоу само за да има да си клюкарим в темата.

# 2 012
Някоя мила душа да каже какво казват в промото, че и двата линка не се отварят от чужбина. Ако е репликата от първия линк е мнооооого грубо.

# 2 013
Мария си го заслужи, защото се има за много важна, но ако бях на нейно място, да съм оскубала проскубаната перука на Мегз.. Честно! А иначе и двете са ми интересни. Харесва ми Мария, защото не е като Преслава, която се пазеше от конфликти и се опитваше да се хареса на всеки. А Миглена ми хареса, че се опълчи на Мария, при все че последната го раздава много тежко и не е от хората, с които би искал да се сблъскаш, защото е конфликтна...

# 2 014
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Присмял се щърбел на хърбел... Нали, разбираемо размених местата. 😁

Всъщност Мегз завижда много и не умее и да го скрие. Първо на Енджи за роклята, после на Мара за новия любовник. Иска и тя в А лига, ама няма - тя още си е в регионална  hahaha

Продуцентите уцелиха без да очакват. Следващите сезони не трябва да търсят стари врагове, а актуални приятелки  Laughing И сезон с мотото "Лейдис найт"  hahaha

# 2 015
Мария казва на Петров, че е ярко изявен психопат.
Мегз се намеси и каза на Мария, че е компаньонка, ярко изявена.
Това явно се е случило вчера, по време на излъчването на номинациите.

# 2 016
  • София
Някоя мила душа да каже какво казват в промото, че и двата линка не се отварят от чужбина. Ако е репликата от първия линк е мнооооого грубо.

Този линк, трябва да ти се отвори

https://video.nova.bg/novatv/2017/ochakvaite/ochakvaite-2017-09-21_vipf.mp4

# 2 017
  • София
Марчето казва на Мегз (предполагам, че на нея): "Ти си изявен психопат"
Мегз на Марчето: "Според медиите, ти си изявена компаньонка"

И двете са прави Grinning

# 2 018
  • в резерват
Не знаех, че компаньонките сключват брак със спонсора си. Подозирам Алиекспресното девойче в задкулисни връзки с Мечо ( Хриси). Да и налива (примерно) бензин за  Г класата, ако скача на Дамата с чантичката.

# 2 019
И после като излезнат на вън и като започнат едни дела.....ВИП с продължение.
🌺🌺🌺благодаря за линка и преразказа 😘

# 2 020
Каканашева ми е неприятна, но Мария, дваж повече.
Ако иска да направи нещо добро за дъщеря си, да спре да ѝ дава пример как се скача от богат чичко на богат чичко за единия стандарт.Който обаче не значи нищо, когато хората не те уважават и те смятат за курва.
Какъв е смисълът да учи в най- престижното училище, когато не се знае утре кой любовник на майка ѝ ще поеме таксата. Няма оправдание за откровенното ѝ проституиране.
А на Ваня Щерева освен да са ѝ платили да "харесва" Мария и да ѝ се възхищава, просто друго обяснение нямам.
Тя беше изпаднала във възторг от начина ѝ на изразяване и мислене, за Бога ?!?

# 2 021
  • в резерват
Имаше клюки, че Дамата  са я изловили някъде из Гърция с Бирмата. И чак след това линията на Шанел вече давала заето.
Иначе евала за това, че докато и вземат нещата е знаела къде пак ще и върже и ще и напълни чантичката.

# 2 022
За тези които са в чужбина и не могат да гледат VBOX и NOVA Play

Инсталирайте си на Хром (браузъра) това приложение- Hola VPN
https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hol … iklfbnlmeio?hl=bg
Отивате в vbox или нова плей и от иконката на Hola, избирате за държава от която гледате-България.

# 2 023
Мегз е голямо перде, исками се да остане, като влезе после най-голямата компаньонка ще ми бъде много интересна.

# 2 024
Мегз е голямо перде, исками се да остане, като влезе после най-голямата компаньонка ще ми бъде много интересна.
Мисля, че там няма да посмее а ще се мазни. Сега Мария е паднала (така да се каже) и Мегз пробва да я унижи, ако беше още с Гущеров нямаше да е така отворена Мегз.

Общи условия

Активация на акаунт