Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 619
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Сандански
Мария едно време беше по красива, ноо сега го играе...

# 2 581
Когато на обидата се отвърне с обида...се прилага реторсия. Сиреч...отпада отговорността и на двамата. Няма да им се получи делото...
Е, да, но има разлика. МегЗ може да я съди за обида, защото беше наречена психопат. Но пък Мара може да я съди за клевета и със сигурност ще спечели. МегЗ я обвинява, че е стояла с още 12 на една маса, за да обслужват мъж. Обвинява я, че не си изкарва парите с пеене, а чрез платен секс. Това е клевета и МегЗ едва ли ще намери и един свидетел за думите си. В тези кръгове всички си знаят кирливите ризи, но не излагат на показ чуждите.

# 2 582
Викаш престъпления са това?

# 2 583
  • Сандански
Съдията няма как да знае дали наистина са се случвали такива неща.

# 2 584
Аз списъци с цени не виждам, май ще трябва да прибегна към пичие!

Мария е по-известна с жълти истории, отколкото с пеене. Само скандал би върнал интереса към нея и тя не си поплюва. Мегз също ще намаже, а Петров просто ще яхне вълната.

# 2 585
  • София
Тете, започнах диетата. При това положение полага ли ми се пиЧие?

# 2 586
  • Сандански
В темата всички говорим за ..... рекламираме я. Simple Smile

# 2 587
Щом ще гледаш брадъра пичието е задължително.

Добър вечер.Blush

# 2 588
Е, не видя ли как извади пачката с 3 хиляди, вързани с ластик. Mr. Green 50%.
Ама тя каза, че имала в чантичката си поне 7 хиляди.  Laughing
На мен ми се стори, че каза, че има 7 чантички. Mr. Green newsm78

Когато на обидата се отвърне с обида...се прилага реторсия. Сиреч...отпада отговорността и на двамата. Няма да им се получи делото...
Е, да, но има разлика. МегЗ може да я съди за обида, защото беше наречена психопат. Но пък Мара може да я съди за клевета и със сигурност ще спечели. МегЗ я обвинява, че е стояла с още 12 на една маса, за да обслужват мъж. Обвинява я, че не си изкарва парите с пеене, а чрез платен секс. Това е клевета и МегЗ едва ли ще намери и един свидетел за думите си. В тези кръгове всички си знаят кирливите ризи, но не излагат на показ чуждите.
Ей, умното си е умно. Точно така е, на Мегз е клевета. А психопат е като тъпак, идиот - най-много 1000 лв глоба.

# 2 589
Изобщо не е актуална Марето, отдавна не сме 2000-та. Всичките й изяви по телевизията са свързани със семейното й положение. По участия нямам идея защо я бутат, може да е желана заради други качества. Песните й са мега бози.

# 2 590
Тете, започнах диетата. При това положение полага ли ми се пиЧие?

Знам ли аз. Ако ти кажа, че не съм пила алкохол от както родих...туй розе за сефте го купих покрай Мичето...че ми се допи. Пък и тук такава приятна компания...Grinning
Кво ще жулиш?

# 2 591
МегЗ я обвинява, че е стояла с още 12 на една маса, за да обслужват мъж.
Думите на Мегз :Аз парите си ги изкарвам и не трябва да ходя..., да принижавам(цитирам дословно) унижението... да седя на една маса с тринадесет жени и един мъж и да ме мачкат така...

# 2 592
  • София
На мен ми се стори, че каза, че има 7 чантички. Mr. Green newsm78
Не.  Laughing Каза, че имала 7 хиляди в чантата и ако се наложело, можело да даде и остатъка.

Щом ще гледаш брадъра пичието е задължително.

Добър вечер.Blush
Притеснявам се да не разваля диетата, че тъкмо я започнах. Раздвоена съм. Laughing

# 2 593

Аз предлагам Мара да не търси наказателна отговорност , а пари . По НК няма смисъл , а и трудно се доказва , дет вика Тета - реторсии , туй онуй.
Но за непозволено увреждане ще я "отстреля" здраво. И обезщетенията по чл.52 са по-високи.
От чл.45 до чл.52 от ЗЗД.
Ето и малко инфо:
http://www.bg-pravo.com/2010/01/62.html
Двама свидетели как Мара направо се е сринала психически , абе много работи могат да се "плющят " в такова производство и Мегза ще и даде едно колело от Жипа в пари / поне/ Rolling Eyes
Зависи Съдът как ще и оцени вредите, те нали са по справедливост Yum

# 2 594
  • София
Мария преиграва,едва ли е останала със 100лв.при раздялата.Тя каза в едно интервю,че се разделяли и пак се събирали преди окончателния край.Видяла е и е разбрала накъде отиват нещата и отдавна се е запасила с пари.Това къде го казва е лъжа,не иска да остане с друго впечатление клана Гущерови и ох аз съм бедна,те са виновни.Хитра е😉

Общи условия

Активация на акаунт