Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 702
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 295
Оф, егати досадниците! Да ги махат, на кого са нужни тия скучни дечурлига.

# 2 296
  • Варна
Оффффф, чак в понеделник ще ги изгонят зрителите значи. Досада!

# 2 297
  • София
Тези двете май не разбират много-много какво им говорят?

# 2 298
  • Брюксел / София
Близначките си тръгват в понеделник.

# 2 299
Аз съм за Мегз и Шефа. Заставам на тяхна страна...даже шефчето ми се вдигна в очите...
След като съм отвратена от Мара, значи и аз съм за Мегз...  Joy
Плачете значи Мичето да ви подведе под отговорност. 😲
Ще се срещнете в съда. 😜
Ааа, аз пък ще използвам гърба на бащата на гаджето на Мегз...  Joy Joy Joy
Отбелязвам си да не се заяждам с теб. 😋😂

# 2 300
  • Бургас
Голяма тъпня,докога ще ги влачат тези.

# 2 301
Абе съд няма да има .
от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.

# 2 302
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Какъв мъж намеси сега? Ти каза, че Пайнер щели да изкарат доказателства за 100 участия на Мара, което казах, че ме съмнява и то много, защото не мисля, че плащат данъци за тях. Мъжа й изобщо не съм го коментирала, не виждам защо го намеси.
Намесвам го, защото участията трябва да са само последната данъчна година, преди това трябва да са дошли от законния й съпруг.

# 2 303
Ама ако обиденият е дама, глобата трябва да е дваж по-голяма Naughty

# 2 304
Когато на обидата се отвърне с обида...се прилага реторсия. Сиреч...отпада отговорността и на двамата. Няма да им се получи делото...

# 2 305
Разконспирирани са. Алфонсо толкоз да не му дреме на шапката... перде.
Алфредо  Sunglasses

# 2 306
Какъв мъж намеси сега? Ти каза, че Пайнер щели да изкарат доказателства за 100 участия на Мара, което казах, че ме съмнява и то много, защото не мисля, че плащат данъци за тях. Мъжа й изобщо не съм го коментирала, не виждам защо го намеси.
Намесвам го, защото участията трябва да са само последната данъчна година, преди това трябва да са дошли от законния й съпруг.

Уф, забрави! Намесвай си каквото искаш. Ти твърдеше, че парите й били от Пайнера, сега изведнъж почна друго да си твърдиш и да намесваш. Не ми се влиза в безсмислени диалози.

# 2 307
  • Испания
За другите гласуват от снощи, за близначките - от днес. Те ще получат по-малък вот, който и без това не би бил висок.

# 2 308
Вече му казваме Алфонсо.

# 2 309
Лелеле ТАЗ Мара, много нагла, малко и беше! А на това човекоподобно ДЖУГАНИ кога ще му покажат къде му е мястото!?

Общи условия

Активация на акаунт