Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 556
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Скрит текст:
Между другото заслушах се в шеф Петров, прав е. Ама това е друга тема, идеята е, че голяма част от злокачествените заболявания се дължат на т.нар. тип "западна диета".

Това е строго индивидуално и зависи от организма, на мен като не ми понасят млечните продукти да седна да се гътна ли, щото не искам да му ям киселото мляко под налягане...
Всъщност той наблегна и не само тук за микробиома на всеки човек, който е индивидуален. Не теб непоносимостта най-вероятно се дължи на казеина в млякото  Peace Както и да е. Но шеф както ме дразни, така го слушам и с интерес и според мен смятам, че има какво да се научи от него.
Станах много подробна, най-вероятно от пичието розе, ама на мен ми понася де  Laughing

# 286
Еманация на злото, еманация на лицемерието, еманация на човекопадението! ooooh!

Искам да ви кажа, че такъв неудържим смях ме е тресъл по времето на една лекция от доктор, на която бяхме 20-30 човека. Направо се задушавах от смях и не можех да спра. Беше адски диво и знам какво е да се спукаш от смях и да не можеш да спреш.
А Антон верно е мишка! Кво му се обяснява и е готов задника му да целуне, ба си! Грешка бил направил?! Защоооо за бога? Че се смял когато великия шеф изнася тъпа лекция? Мразя го тоя Петров! Мразех го преди да се появи тук, този елемент е пълен боклук!
А-ха, напълно права беше за малкото му име.

# 287
  • София
Момичета,  коя е легналата със забрадката?  newsm78
Скрит текст:
Тва е шеф Петров  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Shocked
Ама наистна ли?  smile3532

# 288
Това интервю беше по-скучно и от рубриките на гала...Flushed

# 289
  • Испания
Големият шеф!

От Уикипедия /дори няма рожденна дата и точна година/:

Борис Петров (роден 1968/1969 г.) е български шеф-готвач.

Биография и дейност
Завършва през 1987 г. техникум по обществено хранене, след което работи в ресторанта на хотел Шератон.През 2000 г. отива в Испания и работи при Chef Хавиер Саньол. През 2003 г. започва работа в известния ресторант „Арена“ в град Солоу, Тарагона, а през 2004 г. отива в новия ресторант на Хавиер Саньол „Кастильо де Хавиер“ в Тарагона като главен готвач.

През 2007 г. се връща в България и работи в ресторант „Каса Бояна“ в София, а по-късно като шеф-готвач на ресторант „Te Quiero“. След това започват годините му в "Secret Garden", "Secret forest" и "Secret by Chef Petrov",

Член е на ръководството българското неправителствено сдружение на майсторите-готвачи „Евро-Ток България“.

Жури на телевизионното предаване „Lord of the chefs“.

Автор е на книгата „Усещане за вкус“.

Уточнение от мен: не е Солоу, а Салоу. Малко курортно селище  с  26 386 жители. Намира се в провинция Тарагона на Каталуня.

# 290
  • Тра-ла-ла
Не, бееее, сигурно е Маргито. Ама ми беше готино да се изгавря с шефчето Laughing

# 291
Чак сега се вллючих да гледам. Надявам се да не съм изпуснала много. Видях малка част от интервюто на Миглена с Марги Хранова.

# 292
Тоя Петров защо се е облякъл така?

# 293
  • Испания
Много тъпо беше това с Миглена. Жалко!

# 294
В сайта на Нова пише, че Шефът е зодия Водолей и сем. положение - сериозна връзка с деца.

# 295
Не му стават дрехите, много се оял 😀

# 296
Тая година го пропускам брадъра, но пък ви чета...

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мене ми беше тъпо това с Миглена .
Едно напъване се усети, не вървеше добре разговора.

# 298
Най-добрата "моделиерка" се е погрижила.
Мегз да не започва да продава и спално бельо?

# 299
  • Тра-ла-ла
Сашка била съжалявала за миналото си, за начина, по който изглеждала...и пак пуснала млекоцентралите на паша Whistling

Общи условия

Активация на акаунт