Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 202
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 270
# 3 271
  • Sofia
По тв BiT дават Тото в предаването на Гери Дончева

# 3 272
Сега се притесних, както сте се разстърсили ако го откриете ще вземе някоя да спретне някой проект с него и Марето изгоря, няма вече Риц, няма Гучи Айде пак 100 лева и никакви чантички където да влизат. Засрамете се!!!!!

# 3 273
Така де и на мен млад ми се вижда, ама на страницата на свинефермата него пъцнали, да ни заблуждават! Crossing Arms

# 3 274
Поне доста хора разбраха от темата кой е Горан Брегович. Simple Smile
И после се изпростявало от Брадъра... Mr. Green
Я как се обогатяваме. Е ние, по-големичките, го знаем Брегович.
Лепа Брена я знам и аз съм от големичките.Брегович текстописец, композитор или певец е.
Композитор. Аз за първи път го чух, като гледах "Аризонска мечта" 1993-1994 год.
За "Коса" се сетих по него време.

# 3 275
Ама защо го нищите този животновъд бе хора, тя Марчето си каза, че си ляга ДО него, а не С него .Какво значение има дали е млад, стар или дебел, те си общуват, като джентълмен с дама. Навярно си обсъждат аграрни проблеми Laughing, па ако се стигне до сватба и Горан Брегович ще й попее на колежката, оркестър за сватби и погребения има все пак човека.

# 3 276
  • somewhere near the sea
 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao Момичета, дами, вие на какво сте тая вечер? Бях малко така тая вечер , но вие ми оправихте настроението. Даже ша си сипя и аз
newsm20 newsm20

# 3 277
Ама защо го нищите този животновъд бе хора, тя Марчето си каза, че си ляга ДО него, а не С него .Какво значение има дали е млад, стар или дебел, те си общуват, като джентълмен с дама. Навярно си обсъждат аграрни проблеми Laughing, па ако се стигне до сватба и Горан Брегович ще й попее на колежката, оркестър за сватби и погребения има все пак човека.
Боже дано не е едновременно и за двата случая да свири (Сори за черният хумор)

# 3 278
Поне доста хора разбраха от темата кой е Горан Брегович. Simple Smile
И после се изпростявало от Брадъра... Mr. Green
Я как се обогатяваме. Е ние, по-големичките, го знаем Брегович.
Лепа Брена я знам и аз съм от големичките.Брегович текстописец, композитор или певец е.
Композитор. Аз за първи път го чух, като гледах "Аризонска мечта" 1993-1994 год.

Пак около 15 години разлика.

# 3 279
Петима като Горан Брегович ще й свирят и пеят.

# 3 280

Петима като Горан Брегович ще й свирят и пеят.

Анджък де и тя ще им плаща. hahaha

# 3 281
По кое време?! newsm78 "Коса" излезе 1979-та бе, моме... Ти на колко годинки си? Laughing

# 3 282
По кое време?! newsm78 "Коса" излезе 1979-та бе, моме... Ти на колко годинки си? Laughing
В интерес на истината и аз някъде по това време гледах "Коса", не знам що тъй.

# 3 283
В интерес на истината и аз някъде по това време гледах "Коса", не знам що тъй.
65-та съм. Отдавна беше ooooh!  ooooh!И аз направих справката за 79-та, но нямам точен спомен.

# 3 284
  • Испания

Както казват руснаците: "Опять промахнулась".

Общи условия

Активация на акаунт