Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 220
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 285
И аз не го знам Горан Брегованич. Чувала съм го това име, мислих си, че е певец  Mr. Green
Иначе много мазен, наистина. Същински Жерар Депрдийо ( лайт версия)  Whistling

# 3 286
  • Испания
Информация за Горан Брегович и клипове да искате.

Горан Брегович (Goran Bregović) е музикант и композитор от Босна и Херцеговина, известен със своята филмова музика и един от най-добре познатите по света музиканти от Балканския регион.
...

Винаги използва български певици. От времето на Underground работи със сестрите Людмила Радкова и Даниела Радкова. При него през годините са пели Снежана Борисова и Лидия Дакова. И четирите българки са участвали в ансамбъла „Филип Кутев“, а мнозина специалисти смятат, че успехите на музиката на Горан Брегович се дължат в немалка степен и на техните гласове.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0 … D0%B2%D0%B8%D1%87

Ето един клип с Оги Радивоевич /вече, за съжаление, не е в оркестъра му/ - музиканти до мозъка на костите си:

Не е чалга. Това е балканска музика.

Месечина:

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 23:08 от smileys

# 3 287
Много не харесват сръбска,балканска и чалга. Предпочитам техно,въпреки възрастта си hahaha hahahaТа Брегович не е център на вселената, какво го лансирате тоя мазник. Промахнулас какво означава newsm78, предполагам провалила или неуцелила в десятката.

# 3 288
И аз не го знам Горан Брегованич. Чувала съм го това име, мислих си, че е певец  Mr. Green

Еее, така вече не бива, не го знаеш- добре, само си чувала- ами поинтересувай се малко, преди да пишеш и да го наричаш "мазен" Mr. Green. Горан Брегович е не само музикант, но и човек на изкуството, световно признат, работи дълги години и с някои певици от мистерията на българските гласове. Незнанието не е оправдание за пошли коментари.

# 3 289
  • густо майна Филибето
Не мога да повярвам, че разгледах няколко списания Животновъдство. ooooh! И аз само кравари откривам на корица. https://issuu.com/zemedelie/docs/animals_bg_2017-02_web

# 3 290

Еее, така вече не бива, не го знаеш- добре, само си чувала- ами поинтересувай се малко, преди да пишеш и да го наричаш "мазен" Mr. Green. Горан Брегович е не само музикант, но и човек на изкуството, световно признат, работи дълги години и с някои певици от мистерията на българските гласове. Незнанието не е оправдание за пошли коментари.
Наистина изглежда доста нечистоплътно на снимката. Доналд тръмп също предизвиква такива позиви, въпреки че всички знаем кой е.Да не издребняваме.

# 3 291
Мили дами, искам да ви споделя: Бях се ядосала за нещо тази вечер и като влязох и попаднах на поста с Горан Брегович, под който пише "Ето го Свинаря" хубавичко се посмях и ми се оправи настроението. Сега остана и жълтурите да го препишат. Покрай този свинар станахме и ние млади фермерки
Joy

# 3 292
  • Бургас
И аз половин час вече ви чета, докато наваксам, забравих филм, забравих всичко - голям смях с вас и последните страници.  Joy Joy

# 3 293
Не мога да повярвам, че разгледах няколко списания Животновъдство. ooooh! И аз само кравари откривам на корица. https://issuu.com/zemedelie/docs/animals_bg_2017-02_web

Joy

Е, поне оправда ника си Joy

# 3 294
  • Варна
Ще показвате ли Свинаря, че чета книга и на 10 страници проверявам да не изпусна лика му?!

# 3 295
Ама защо го нищите този животновъд бе хора, тя Марчето си каза, че си ляга ДО него, а не С него .Какво значение има дали е млад, стар или дебел, те си общуват, като джентълмен с дама. Навярно си обсъждат аграрни проблеми Laughing, па ако се стигне до сватба и Горан Брегович ще й попее на колежката, оркестър за сватби и погребения има все пак човека.
Петима като Горан Брегович ще й свирят и пеят.
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 3 296
Абе, Мара да не е 'фанала Брегович? Joy

# 3 297
  • София
Ееее, да не излезе човек на по пичие значи, изписали сте света.  Grinning  Но пък Свинаря още не сте разконспирирали. Прочетох прилежно всичко изпуснато и тъкмо си викам "А, най-накрая ще го видя този енигматичен човек", пък то... пак Горан Брегович.  Laughing

# 3 298

Не ми се карай, де Simple Smile Изглежда ми мазен на снимката, а за таланта му не съм казала нищо. То и няма нищо общо едното с другото.

# 3 299
Вярно ли не сте чували за Горан Брегович?

Общи условия

Активация на акаунт