Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 466
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 420
Няма публични снимки дъщиричката с татко. Wink Вервай ми!

Тц... Този човек никой не го обича значи! Нито любовниците му се снимат с него, нито дъщеря му... Smile SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

# 3 421
Абе каква тръпка, всичко е взаимен паразитизъм. Между другото, поне на хартия, двете фирми на Ангел Тенев - Аякс 1 и Аякс 95, отчитат нетна печалба от 40 млн. лв. за 2016 г.

# 3 422
Поне да видим щерката и екс-съпругата....

# 3 423
  • Пловдив
На мен пък са ми скучни клюките покрай мъжете на Мария и стандарта й на живот, както и драмата Петканов-Богданска. По-интересни са ми неадекватностите на Мегз, житието на Енджи, бисерите на Джулиана. Бих искала и повече кадри с другите участници (без шефа).

# 3 424
  • София
На мен пък не ми се отварят никакви снимки в сайта на Мегз, но едва ли е голяма загуба. Като казвате, че дрехите й са от Алиекспрес, си представям нещо такова http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-sn … etsakani-klienti/

# 3 425
Поне да видим щерката и екс-съпругата....
Ааа намерете си ги. Нищо не са ми направили жените, та да ги правя зорлем известни.
Дъщерята е хубавица. Жената мила на вид, нормална жена на моята възраст.

# 3 426
Нищо чудно Мара вече да не е със Свинаря. И при двата й брака една година след края им тя ни баламосваше, че всичко е ок. Grinning

# 3 427
На мен пък не ми се отварят никакви снимки в сайта на Мегз, но едва ли е голяма загуба. Като казвате, че дрехите й са от Алиекспрес, си представям нещо такова http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-sn … etsakani-klienti/
Не, тя ги купува от али експрес, но после шивачки ги преправят и оправят което не е ОК...

# 3 428
Скандалът Шеф Петров - Тони Стефанов е типичен минискандал между двама пасивни мъже, жадни за анален масаж. Трябва да се отбележи, че тази година в Брадъра са вкарали много роми и много скрити гейове - нищо против тях, само отбелязвам. Ще видим къде ще избие това до края на формата.

# 3 429
  • Sofia
Явно словестният дуел м/у Борис и Антон е приключил.Даваха промо за утре как се прегръщат и май си прощават.....

# 3 430
  • София
Не, тя ги купува от али експрес, но после шивачки ги преправят и оправят което не е ОК...
М, добре, ама.... пак същото си представям.  Laughing

# 3 431
Явно словестният дуел м/у Борис и Антон е приключил.Даваха промо за утре как се прегръщат и май си прощават.....
Ш'съ просълзъ, начи! 😢

# 3 432
Шефа на левия бряг ли е? То и футболистчето на такова прилича.

# 3 433
Шефчето не беше ли разведено? За РоМалдо има в нета инфо у кого се е отърквал.

# 3 434
Нищо чудно Мара вече да не е със Свинаря. И при двата й брака една година след края им тя ни баламосваше, че всичко е ок. Grinning
Същото си мислех и аз докато я гледах. Нещо много милият мъж е май само в мечтите и'. Ако наистина е голям бизнесмен и я обичаше истински нямаше да и се налага да влиза във ВБ.

Общи условия

Активация на акаунт