Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 465
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
Шефа на левия бряг ли е? То и футболистчето на такова прилича.
Не бе, как?! Той минимум 4 милиона е пръснал по мацки, така каза.  Laughing

# 3 436
Шеф Петров е бисексуален пасивен с мъже, а Тони Стефанов е изцяло пасивен гей. За Роналдо се твърди из жълтите издания, че също е имал хомосексуални контакти в миналото, но може да не е вярно. Голяма грешка е да се съди за ориентацията по външния вид на човека. Има такива, на които не им личи. Примерно не личи на Ути и на Кънчев, че го правят и с мъже. И двамата обаче си приличат и по друго - т.нар. им половинки са заченали ин витро, което е типично за мъжете скрити гейове, които се женят заради общественото мнение.

# 3 437
Айде, Богданска и Даниел се събраха... https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/posts/1559740024083557

# 3 438
  • София
Същото си мислех и аз докато я гледах. Нещо много милият мъж е май само в мечтите и'. Ако наистина е голям бизнесмен и я обичаше истински нямаше да и се налага да влиза във ВБ.
Е, може да е влязла да поизтупа старата слава от прах, защото нали не е работила колко време, докато е била с Гущеров и хората са я позабравили.

# 3 439
Шеф Петров е бисексуален пасивен с мъже, а Тони Стефанов е изцяло пасивен гей. За Роналдо се твърди из жълтите издания, че също е имал хомосексуални контакти в миналото, но може да не е вярно.

Ма, БЕБО, ти много се интересуваш от мъже... Май да спра да пиша в темата, преди и мен да надупиш?

# 3 440
Ако започна да пиша за туберкулоза и малария, означава ли това, че съм болен от тези болести, пич? Да ти имам милиционерската логика.

# 3 441
Ники Кънчев е такъв женкар! Какви мъже?! На Ути половинката е на възраст, нормално е да роди чрез инвитро.

# 3 442
bulgram, много смели и нагли твърдения. Само, ако си излязъл от леглата на споменатите, можеш да си позволиш да размяташ подобни неща, но ще трябва да ги докажеш! Ако не, попрочети за кибер престъпления... Нито си толкова анонимен, нито си недосегаем, за такива твърдения, метнати в интернет пространството.

# 3 443
Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 13:57 от Зимна Утрин

# 3 444
Търсейки семейството на тоз свинар попаднах на това

http://blife.bg/article-46058
Аа ако ми дават по толкоз , няма да ми е необохимо да прая диалог в Нови хан. К'во да изтупва, тя още докато беше с Гушеров си висеше по стуадиата, никой не я забравя, щот не я запомнял.
Забравих, че девизът и е като Мечо пух, обаче.

# 3 445
  • Испания
Анонсират "Папараци". Венетка в едно легло със Светланка. Да беше легнала до Свинаря. Тогава щях да я призная.

# 3 446
  • София
Шеф Петров е бисексуален пасивен с мъже, а Тони Стефанов е изцяло пасивен гей. За Роналдо се твърди из жълтите издания, че също е имал хомосексуални контакти в миналото, но може да не е вярно. Голяма грешка е да се съди за ориентацията по външния вид на човека. Има такива, на които не им личи. Примерно не личи на Ути и на Кънчев, че го правят и с мъже. И двамата обаче си приличат и по друго - т.нар. им половинки са заченали ин витро, което е типично за мъжете скрити гейове, които се женят заради общественото мнение.

Ти с всичките ли тези си спал, та си толкова наясно с нещата?

# 3 447

Старо но по темата. Naughty

# 3 448
BowtieBowtieBowtie

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 13:22 от arrival

# 3 449

Общи условия

Активация на акаунт