Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 117
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 675
Защо така странно говори Мегс? Да няма нещо малцинствено в произхода?

# 676
  • Бургас
Защо така странно говори Мегс? Да няма нещо малцинствено в произхода?
зъбките и са калпаво направени май,ма тя и преди така си говореше де

# 677
  • София
Говорният дефект ясно, иначе заради Енджи реши явно да говори така. Но направи ли ви впечатление как Мария като тръгна да се пазари с ББ и знаеше, че е на живо, как извади френското "р", но не успя нещо да го поддържа и звучеше безумно на моменти.

# 678
  • На морето!
Този сезон би бил сбъдната мечта на ортодонти и лицеви хирурзи, доста работа би им се отворила.
Мария е болезнено неприятна за гледане в близък план, моля да ни го спестят.

# 679
Не, не, нямам предвид звученето. Там дефектът е ясен. Но и изразяването й е странно. Вчера много куци изречения съставяше. Малко както рускините говорят български. Но акцент няма. Затова си помислих да не е от турски, ромски произход?
Тя откъде е всъщност?

# 680
Говорният дефект ясно, иначе заради Енджи реши явно да говори така. Но направи ли ви впечатление как Мария като тръгна да се пазари с ББ и знаеше, че е на живо, как извади френското "р", но не успя нещо да го поддържа и звучеше безумно на моменти.
О, да. Много очеизвадно беше!

# 681
  • София, България
Дами, искам да се включа и аз с мнение относно "каузата" на Мария от вчера. Изчетох ви назад и виждам, че смятате, че всичко е сценарий, което е напълно възможно, като знаем какво предаване е Биг Брадър в България.
Но може и да е лично нейна идея, съдейки от поведението ѝ. Тя се смята за дама, жена за пример за нейното дете и за младите хора в България и поне на мен ми изглеждаше откровена в това, което каза. (друг е въпроса колко е дама и от каква класа..).
Относно парите, как така има точно 3000 лв в дамската чанта (това беше тънък начин да не и изтипосат пачката, а да я поприкрият поне в началото) и дали си носи винаги пачка с ластиче и плик, което сте писали по-напред, може след нейното предложение някой да е изборил 3000 лв и да ги е дал в чантата, отделно, че нямаше плик, а скъсан лист от бележник.
Та така постъпката беше странна, за мен лично неадекватна, защото в крайна сметка знаеш в какво предаване влизаш и, че в него се изпълняват мисии, но Мария може би реагира както е намерила за добре по нейните критерии.

# 682
  • гр.София
Здравейте, снощи чух думите на шеф Петров за Антон, че какъв мъж е, щом на 40 години няма милион. Наистина ли го каза или аз нещо не разбрах?

# 683
  • Rock & Roll feeling ...
Да. Няма право да отказва мисия. Трябва да ги санкционират!
Гала каза,че по договор всеки имал право да откаже мисия.

Във визитката си Мария,каза,че обичала мъжа да бъде по-силен от нея, такива ги търсила и такива ги намирала.
Само,че трябва да замени "силен"  с  "богат", за да е точно.

# 684
Ако им отреже бюджета за храна , всеки би могъл да си поиска чантичката и да си плати пиЧието , а бюджета да го прати за благотворителност
Пичиета няма да им се наложи да плащат нивгаш! Някой беше качил една снимка от къщата, в която на заден план зад някой, който беше седнал на масата, се виждаше толкова алкохол, колкото в склад на голям супермаркет.
Аз чакам с нетърпение първия купон с на(д)пиване... 😈😈 Тогава ще започне истинският брадър. Дано скоро някой има повод!

# 685
# 686
Дами, искам да се включа и аз с мнение относно "каузата" на Мария от вчера. Изчетох ви назад и виждам, че смятате, че всичко е сценарий, което е напълно възможно, като знаем какво предаване е Биг Брадър в България.
Но може и да е лично нейна идея, съдейки от поведението ѝ. Тя се смята за дама, жена за пример за нейното дете и за младите хора в България и поне на мен ми изглеждаше откровена в това, което каза. (друг е въпроса колко е дама и от каква класа..).
Относно парите, как така има точно 3000 лв в дамската чанта (това беше тънък начин да не и изтипосат пачката, а да я поприкрият поне в началото) и дали си носи винаги пачка с ластиче и плик, което сте писали по-напред, може след нейното предложение някой да е изборил 3000 лв и да ги е дал в чантата, отделно, че нямаше плик, а скъсан лист от бележник.
Та така постъпката беше странна, за мен лично неадекватна, защото в крайна сметка знаеш в какво предаване влизаш и, че в него се изпълняват мисии, но Мария може би реагира както е намерила за добре по нейните критерии.
Според мен /моля / , нямаше никакъв сценарий. Мара предложи три бона , защото толкова знаеше , че има в чантата. Тя тази сума сама си я назова.
За изненада на самата себе си , и харесах жеста. Най-малкото , защото ББ не можа да и се противопостави. Дори в изповедалнята. А и да кажа нещо в нейна подкрепа- ами тя може да се кълчи по участия , това си е част от сценичния и образ, за който и плащат. Може пък да не иска да се кълчоти режисирано. Друго си е да завърти дупарата по бански, но си е по нейна воля.
Така че , в тази ситуация , ми хареса самата ситуация. Нали затова гледаме , нещо да ни изненада. Е , Мара мен ме изненада.
Защото изненада и ББ. Само заради това.

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте, снощи чух думите на шеф Петров за Антон, че какъв мъж е, щом на 40 години няма милион. Наистина ли го каза или аз нещо не разбрах?
Точно това каза .
А шефчето с тази забрадка и тия дрехи беше като леличка в детската градина 😂
И как вика на Цуньо- искаш ли да ти кажа
Оня вика- не
Ама аз пак ще ти кажа 😂😂😂
И почва да намила какъв селянин бил Антон .

# 688
# 689
Мисля,че каза:Мъж ,който над 40 г,не е женен или е милионер или е гей.Та Антон както няма милиони...май искаше това да намекне.Аз така го разбрах .

Общи условия

Активация на акаунт