Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 207
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 75
Миглена... Joy  искам да го залее лорда, да му висне шапката.

# 76
О, не мога да го търпя Минчев. Mask

# 77
Сипах си пичие и засядам, Патрашкова е потресаваща.

# 78
Оф, как това как изглеждаш да няма общо с това какъв човек си. Айде да спрат с повтарянето на глупости!

# 79
  • София
Емануела се е докарала като мулатка.  Rolling Eyes

# 80
  • София
Май няма да се разбере нищо тая вечер, коементаторите се надвикват без да се изслушват.

# 81
  • Сандански
Емануела миналия път беше като за първи учебен ден. 😂😂😂

# 82
  • София
не зная защо, ама и Миглена вече ми е неприятна. Откъде я измисли тази прическа, от Шер ли я видя? лика-прилиика са си всички там.

# 83
Голямо врякане в това студио.

# 84
  • гр. Шумен
Цитат
smileys, какво е това Операсион триумфо, ако можеш да ми кажеш. Нещо ме заинтригува...

Sessilly, виждам, че си в Шумен. Прекарах много хубави години там.

На въпроса. Това е музикално реалити /беше много гледаемо/. Създадено е в Испания през 2001 г. Имаше 8 сезона, като последният беше прекъснат без време, поради нисък рейтинг. Това се случи, защото смениха най-атрактивния и режещ всички наред член на журито и водещия. Това се случи през 2011 година. Излъчваше се по най-гледаемия частен канал. Тази година го възраждат по един от държавните канали.

Беше много интересно, защото участниците живееха в Академията, имаха учители, репетиции. Учеха солфеж, музика, танци. Нямаха никаква връзка с външия свят. Имаха по един концерт седмично и един отпадаше.

Нашите направиха нещо подобно /но само нещо/ в Музикална академия.
Благодаря ти, Смайли!  Hug
Значи нашето Стар Академи от 2005г

# 85
 Минчев дано се разсърди и да изчезне от предаването завинаги...!

# 86
  • somewhere near the sea
Лорда пак е на черешата. Защо отново не може да понася Миглена? Сигурно заради това, че тя спечели миналата година.

# 87
Лорда пак е на черешата. Защо отново не може да понася Миглена? Сигурно заради това, че тя спечели миналата година.

Щото плямпа повече от него Smile

# 88
  • София
Миглена... Joy  искам да го залее лорда, да му висне шапката.
Joy
Минчев и Патрашкова са се споразумели да прекъсват Миглена и Емануела... явно, за да ги изнервят... Дано Миглена да му деформира шапото... Joy

# 89
  • София /Абсурдистан
О, не мога да го търпя Минчев. Mask

И аз.

Общи условия

Активация на акаунт