Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 710
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
На втори план се видя, че брои банкноти. Не бяха само три хиляди в цялата пачка.

Антон се разплака заедно със Сашка.

# 466
Как искам Мария да излезе днес.
Знам, че няма как да стане, но поне да помечтая.

# 467
А може просто тя да си има 3000 лв. джобни пари и да е нормално за нея да си има такава сума в чантата.

Една дама не държи джобните си вързани с ластик.

# 468
Парите от участия не се дават на певиците, а на продуцента. Според договорките или се превеждат по банкова сметка, или се дават на ръка или част кеш/част банка. Никой не плаща на изпълнителя (в случай, че има продуцент).

# 469
...само Мегз си влезе с една скучна пеГука.
Joy Joy Ама точно така звучи!
Хиля се като един Антон на шеф Петров! Mr. Green

# 470
  • Брюксел / София
Генчо днес е във фаза и ръси бисер след бисер в повечето случаи мн на място:)

# 471
Парите от участия не се дават на певиците, а на продуцента. Според договорките или се превеждат по банкова сметка, или се дават на ръка или част кеш/част банка. Никой не плаща на изпълнителя (в случай, че има продуцент).
Това са бакшишите.😉
П.п. от възвишените танци, които танцува нощто време.😁😁😁

# 472

В случай, че иска да скатае може да си иска и на ръка.

# 473
Това са бакшишите.😉
П.п. от възвишените танци, които танцува нощто време.😁😁😁
Ти пък! Вероятно й ги дават за да НЕ танцува. Laughing

# 474
Дори и 6-7 000 да е хонорарът на Мария, тя получава доста по-малко от тази сума.
На мен ми хареса как излезе от ситуацията, но това с "не даването на лош пример" беше тъпо.

# 475
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ПС: Одеве така се изхилих на Петров за краставицата. Моля, напомнете, кой я бил донесъл в България? Княз Александър или кой?Простете за невежеството...

Е, хубава работа, да не казваш, че не си внимавала в лекцията на шефчето?!  Shocked Кощунство!  Naughty

# 476
А може би Мара предложи 3 бона, защото толкова имаше в чантата. Дадоха как сваля ластика и ги брои, но не отдели от пачката, което значи, че са били точно 3 бона.

# 477
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Никой не ходи до Димитровград да им носи пари на ръка. Превежда се аванс, останалото на ръка на певеца. Правила съм го твърде много пъти и знам. Но това зависи от договора на изпълнителя, колко си прибира той чисто. Някои като Веселин Маринов например, си взимат целия хонорар от 5000  преди концерта и си поемат ангажимента да се отчетат по веригата...

# 478
Тук си говорим , че трудно се аргументира Мара , обаче на два пъти с тази оферта "затапи " ББ.
Не можа да и реагира нито в къщата , нито в изповедалнята. Хехе , тази Мара , чак мен ме изненада приятно.
Не с това ,че не иска да върти ханш пред дъщеря си. Но излезе доста геройски от ситуация , та нищо , че бонките бяха с ластик.

# 479
Мара класната дама веднага да си плати няколко урока при логопед. Жалко, че няма как да си плати и за малко мозък. Да ти имам и разбирането за личен пример Маро! Патрашкова правилно го каза, в Инстаграма и има къде, къде по излагащи неща от един танц.

Общи условия

Активация на акаунт