Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 414
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 450
Лично за мен частта с изкарването на парите беше много грозна!
Автограф ли сложи отгоре?

# 451
Мара защо е влязла с толкова пари в Къщата? Едва ли носи само 3000.

И на мен ми е странно. Надиплени пачките в чантата, готови за раздаване. Кой влиза в къщата с такава сума пари?
Мисля си, че е възможно да ги пускат за участия от време на време?

# 452
А Сашка няма ли да извади 3 бона и да покажат как сваля ластика от пачката с петдесетачки?

# 453
Защото е 18 Септември 2017г, 22:30ч и по сценарий има да изиграе роля, изискваща 3 хил лева "дарение". Wink
Нищо чудно да си е приготвила няколко хилядарки, ако ѝ се наложи да ги използва, малко ли гаври на ББ сме гледали.

# 454
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не разбирам какво се учудвате, нали излиза на участия през вечер Laughing Вижте къде е пяла последно тези дни и ще раберем къде ѝ дават 3 бона  Laughing

В Гоце Делчев беше пяла в петък, май.
3000 са само половината й хонорар. И после от къде това самочувствие...

# 455
Мисля си, че е възможно да ги пускат за участия от време на време?
Joy Абсурд, няма начин. Стоят си затворени и изолирани.

# 456
А Сашка няма ли да извади 3 бона и да покажат как сваля ластика от пачката с петдесетачки?
Редно би било. Аз искам всичко да видя, а не само Мара да се бърка, пък Сашка да разчита на голи думи.

# 457
Вие пък как се връзвате.Всичко е по сценарии. И пачки и чанти и т.н. Да има сейр и да коментират хората.

# 458
  • София
Сигурно предварително е замислен жестът.

# 459
  • София
ето, бе, каза си - атрофия на зрителния нерв! какво казва, че и докторите не знаели. Това незнаене ли е? Атрофията си е атрофия.

# 460
И точно три хиляди ѝ се намират под ръка, удобно вързани с ластиче. СлучаЕност?

# 461
За парите в чантата и аз си мисля, че са от скорошно участие...Така са й ги дали.

# 462
А може просто тя да си има 3000 лв. джобни пари и да е нормално за нея да си има такава сума в чантата.

# 463
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И точно три хиляди ѝ се намират под ръка, удобно вързани с ластиче. СлучаЕност?

Може би толкова е имала и толкова дава. И да, явно наистина са от участието й, защото половина се превеждат предварително на фирмата й, а останалите на ръка след участието.

# 464
Сашка влиза с епикризи, Мара с няколко бона в чантата, само Мегз си влезе с една скучна пеГука.
Какво ли ни чака още?  Joy

ПС: Одеве така се изхилих на Петров за краставицата. Моля, напомнете, кой я бил донесъл в България? Княз Александър или кой?Простете за невежеството...
 Така избухнах в смях, че добре, че не бях и аз на масата им  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт