Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 283
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 435
Брей, Мара наистина извади пачките от чантата натюр ...

# 436
Сашка отде извади тия 3000лв. Изглежда като 'да си премерим п*шките' ... Не, че е лошо да даряваш за благотворителност, ама ако наистина е в такава нужда можеше да си замълчи. 

Тая история е малко като вица, дето един слушал на една сватба как хората се провикват: аз давам 200 лв за младоженците, аз давам 500 и той питал: ама сега ли се дават тия неща, веднага? Хората му казали, е, не, после всеки ще даде каквото е обещал. Ми тогава аз давам каруца с волове.

Добре, браво на Мария, макар да имам резерви към мотивите ѝ. Речите и ме озадачават искрено, защото аз губя смисъла. Ако се държи естествено както последните ѝ изречения - ок.
Но кой ходи с 3000 в чантата, преброени и опаковани за благотворителност?

# 437
Мара защо е влязла с толкова пари в Къщата? Едва ли носи само 3000.

# 438
  • Бургас
ама те готови преброени с ластичка парите и брадъра как и се мазни....голяма била  Sick Sick Sick

# 439
Каза й го Патрашкова.

# 440
  • София
Aх, ах, ах, Марийка си носи по 3 бона на пачка с ластичка. Еваларка. Joy
Дали има още в тази чантичка?Следващия път има ли с какво да се откупи?

# 441
  • София
"Положението на ситуацията" е мам си джейс!  hahaha hahaha Joy
Joy Joy Joy

# 442
  • Брюксел / София
Абе на такива като тази трябва да им се забрани със закон споменаването на думи като достойнство, морал и пример. Как може да се налагат подобни екземпляри от национална телевизия?! А, да, сетих се- за да почерпим пример! Няма по голяма простотия. И брадъра: голяма си!  И падам....

# 443
Лично за мен частта с изкарването на парите беше много грозна!

# 444
Толкова нагласено ми се вижда всичко, че вече почти губя желание да гледам.
С толкова лека ръка ги раздават тези хилядарки, все едно говорим за 5лв., отделно тази чанта много светкавично се появи в изповедалнята. Че и с пачките вътре.. така си ходи сигурно обичайно. И като иде до магазина за една вафла вади пачката и така плаща.

# 445
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Бисерите започват:) Хумористката е на линия:)
Ох, ще разочарова детето- няма такава лицемерка...пфуууу

Не си ли въртя задника по бански тип ''прашки'' преди малко???????
Ебати главата гумена.....Детето- Митето...... ooooh!

# 446
Мара защо е влязла с толкова пари в Къщата? Едва ли носи само 3000.
Защото е 18 Септември 2017г, 22:30ч и по сценарий има да изиграе роля, изискваща 3 хил лева "дарение". Wink

# 447
  • Бургас
Много е права Патрашкова,браво.

# 448
  • София
и чантата отворена й я дадоха. Представям си как всички там си оставят чантите с пари и документи с отворени ципове. Нещо ментят тези.

# 449
Не разбирам какво се учудвате, нали излиза на участия през вечер Laughing Вижте къде е пяла последно тези дни и ще раберем къде ѝ дават 3 бона  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт