Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 683
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 480
ПС: Одеве така се изхилих на Петров за краставицата. Моля, напомнете, кой я бил донесъл в България? Княз Александър или кой?Простете за невежеството...

Е, хубава работа, да не казваш, че не си внимавала в лекцията на шефчето?!  Shocked Кощунство!  Naughty

О, напротив! С голям интерес го слушах, понеже се интересувам от такива теми за храните, т.е. аз вече не гледам на храната като на храна. беше ми толкова интересно и в момента в който включи и някой княз или Хан или??? не помня кой каза така избухнах, че дотам бях със слушането. Не знам защо ми стана изведнъж така смешно. Не е Антон виновен.

# 481
Маро, Марооооо ooooh!

# 482
Е в ББ е решила да пази поведение.

# 483
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
ПС: Одеве така се изхилих на Петров за краставицата. Моля, напомнете, кой я бил донесъл в България? Княз Александър или кой?Простете за невежеството...

Е, хубава работа, да не казваш, че не си внимавала в лекцията на шефчето?!  Shocked Кощунство!  Naughty

О, напротив! С голям интерес го слушах, понеже се интересувам от такива теми за храните, т.е. аз вече не гледам на храната като на храна. беше ми толкова интересно и в момента в който включи и някой княз или Хан или??? не помня кой каза така избухнах, че дотам бях със слушането. Не знам защо ми стана изведнъж така смешно. Не е Антон виновен.

Александър Македонски е донесъл краставицата според шефа, според гугъл не е той.

# 484
е как не е? В София точно той я е донесъл! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 485
  • Бургас
Беше ясно,че продължава Мара,как самодоволно гледаше.

# 486
Сашка ни жива,ни умряла.Влади пък защо се чуди?

# 487
  • Брюксел / София
За мен, Мара имаше само един полезен ход след като брадърът я привика в изповедалнята и той беше да каже, че е постъпила така защото така й харесва и може да си го позволи. Тогава щях да повярвам, че В постъпката й е имало някаква идея.

Тъпите обяснения, че дава пример на не знам си кой бяха излишни.

# 488
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И сега изненадана, че я гонят? Тази на кой свят се е намирала последната седмица?

# 489
  • София
Той е чел македонски учебник по история.

# 490
Много скучна елиминация, само рефрешвам тук, за да прочета нещо забавно. Влади-Алекс, някоя от двете излиза, то все едно че имаше някакво значение, беше от ясно по-ясно.

# 491
С какво изражение поглена близначката. Не очакваше ли. Мислеше, че ще я оставят ли. Чак не ми се вярва.

# 492
Егати драмата! Сълзи и сополи! Очакваше Сашка ли да излезе?

# 493
А може просто тя да си има 3000 лв. джобни пари и да е нормално за нея да си има такава сума в чантата.

Една дама не държи джобните си вързани с ластик.
Държи ги вързани с розова копринена панделка. Naughty

# 494
Той е чел македонски учебник по история.
hahaha

Близначките нали очакваха Сашка да излезе, та са изненадани.

Общи условия

Активация на акаунт