Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 304
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 525
Мноогггоо тъъъпо! Според мен Вип/Биг Брадърс съвсем се е изчерпали....
Ами вместо да интриганства,да вземат пример от испанците.Каквото прочетох тук за техният формат повече ми харесва и Е истинско!Преди мн.години гледах малко немският ББ,не разбирам езика,но игрите им бяха наистина интересни.

# 526
  • ВАРНА
Кога ще има Бай Брадър?

# 527
  • Брюксел / София
С.В: Аз имам клаустрофобия
М. Х.: Прекрасно

Не мога, страшен диалог:)

# 528
Кажете с две думи защо Мария броеше пачки

# 529
Ще има този път "дека ти е бенката" Crazy hahaha Joy Joy Joy

Joy

Почнаха Господарите... пак дадоха кадъра с разговора на Сашето и Маргото:
Сашка: Имам клаустрофобия
Маргото: Чудесно!   Party

# 530
Тц, тц, добре, че е Кънчев да се чуди и шокира, че ако на вас разчита брадърчето... Sweat Smile

# 531
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не знам, ама както в къщата не ги занимават с нищо, така няма какво и да ни покажат.

# 532
  • Тра-ла-ла
Всички риалитита в България се изчерпаха. И ВИП Брадър, и Фермата, и всички други. Толкова си могат сценариститье, които са едни и същи от години.

# 533
Аз не мога да разбера защо ни ги пробутват тези двечките близначки. Стана ясно че хората не искат да ги гледат. Хайде пак ще се разменят, тъпи мисии и тем подобни.

# 534
Еее, тъпо, тъпо, много тъпо. Тая сега в склада ли ще живее?
По-скучно предаване не съм гледала за всички години на Брадъра.
Миглена я харесах много във ВБ, бях очарована от нея. Да беше си останала със славата от Брадъра и да запази добрия спомен. Всичко развали.
На мен Миглена още си ми харесва. 😍Хванах само малка част накрая на лайфа,  (когато Марчето брои парите), но Миглена продължава да не позволява да я вкарат в определен коловоз. По-лесно щеше да и е, ако беше взела страната на Патрашкова и Евгени, но нямаше да е тя. Завиждам на спокойствието, с което се обосновава всеки път.

# 535
  • София
Кажете с две думи защо Мария броеше пачки
Имаха благотворителна мисия и тя се откупи, вместо да направи каквото поиска ББ.  Peace

# 536
Тя се изложи с тези пари. Не й е важна каузата, а да си начеше самолюбието. Опитва се да се изживява като по-по0най в къщата и изобщо. Пак си остава като жабата в онази поговорка с коня.

Популизъм! И то ЯВЕН!
 Елементарна е,винаги е била такава! Не случайно Евгени онагледи постъпката й :"Подарявам ти часовника си,не ми се отговаря на този въпрос!"

# 537
Reina, благодаря ти
Правилно е постъпила, от една страна, от друга...да, детето вероятно я е виждало във всякаква светлина...

# 538
Някой дали разбра защо тазгодишния Брадър се рекламираше като любовен?

# 539
Уеуе, какъв неочакван финал ...  smile3544 Не знам дали от шока ще мога да спА  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт