Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 269
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 540
  • Брюксел / София
Значи в къщата има интересни екземпляри, които могат да бъдат "експлоатирани" за шоуто: Сашето, шефчето, Мара, Цуни ме - изобщо чудна китка. Сценаристите би трябвало "да пишат" сценария в крачка, в зависимост от това, което показват персонажите. Забравих "дизайнерката" и в нея има потенциал.
Сега очаквам снимането на сапунката, нали във всеки брадър има такава.

# 541
Вие обаче сега осъзнавате ли, Мара как се издигна в собствените си очи! Точно както Лили се взе на сериозно като любимка на Биги! Mr. Green
На може да си се нагледа на щедростта си и не може да си се нарадва на ума си, че се сети да направи такъв фурор.

# 542
  • София
Да се обоснова за отрицателния вот.
Мразя когато разни парцалеси изхождайки от собствения си опит смятат, че всичко може да се купи с пари. Още повече мразя, когато се афишира това. А съвсем мразя, да се потвърждава на всеослушание това в ефир и с подкрепата на медиите да се одобрява било то под формата на благотворителна кауза. На Мара и дреме за благотворителност, тези пари си ги е заработила естествено не като певачка.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 23:23 от MATA KOSMATA

# 543
Уеуе, какъв неочакван финал ...  smile3544 Не знам дали от шока ще мога да спА  Outta Joint
Е,нямаш ли пиЧие за успокоение?

# 544
  • Брюксел / София
Вие обаче сега осъзнавате ли, Мара как се издигна в собствените си очи! Точно както Лили се взе на сериозно като любимка на Биги! Mr. Green
На може да си се нагледа на щедростта и не може да си се нарадва на ума, че се сети да направи такъв фурор.
Аха, както споменах, аз бих я провокирала до финала на формата да разкърши ханш, за да видя колко пари ще даде за благотворителност!

# 545
Къде сте чели за пластики на Енджи? Дори да има леки корекции са незабележими. А ринопластика - абсурд - носът и е прекалено естествен

# 546
Много сте писали, една от близначките замина, нали?

# 547
  • София
Останалата близначка закани ли се на някой, че щял да види на номинации, а Петров й каза да мълчи? Или ми се причу?

# 548
Не, остана в склада на Къщата. Скукаааа

# 549
Тц. В склада я преселиха. Ще се менка с другата. Изненадана си нали? Кажи си честно! 🙄

# 550
  • Брюксел / София
Уж, всъщност-не, скрита е, ще се менкат...

# 551
Изкараха близначката без бемка, но другата ще е там в склада, и ще се менкат...Не гледам задълбочено, само това разбрах.

# 552
Пффф, много тъпо и предсказуемо.

# 553
Според мен и съквъртирантите са се досетили вече.

# 554
Къде сте чели за пластики на Енджи? Дори да има леки корекции са незабележими. А ринопластика - абсурд - носът и е прекалено естествен
Joy Ти майтапиш ли се?!
Тук ще я познаеш ли?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт