Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 243
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 570
  • Мюнхен
Като говорим за простотия. Мария пие пичие, тогава как ли казва когато и се яде пиТка???  Embarassed

# 571
Колко ли време го е мислила този "хитър ход", преди да влезе.  Как с пари за благотворителност /уж/ ще си гарантира престой и "уважение" от другите. Сашка обаче й влезе контра и я изненада. Не очаквяше Джуката такова развитие. За съжаление не много от ВИПовете ни в Къщата могат да си позволят да са й контра и тя го знае- вече им подметна нещо по темата, един вид- я да ви видя сИга колкУ стИ отворИНИ. Свлачище брутално е тая, направо ме е гнус да я гледам. Дама, класа... ще й се- тя затова и го повтаря постоянно. Реално си е баш на пазара, въпросът е кой ще й върже, че вече нИ е първа младост, нИ има минимум данни за поддържане на елементарен разговор.  Sick А и кой ли топли постелята Свинарска, докато Мара чупи джуки  в нац. ефир? Есен се задава, зима идва, човекът не е първа младост, има нужда от топлинка до себе си, сЕпак. Едва ли разчита само на електрическо одеалце човекът.

Като говорим за простотия. Мария пие пичие, тогава как ли казва когато и се яде пиТка???  Embarassed
Joy Joy Joy

# 572
Бях останала с впечатлението, че Сашка е закъсала с парите, но явно реши да не остава по - назад от Мария.

# 573
Според мен е въпрос на договор...кой колко минимум трябва да стои, за да си вземе кинтата

Помним как Луна и Вучкова ги спасиха, въпреки че бяха готови за изгонване още на 2-3 седмица, втората даже стоя до края..
Bradley , дай ми отново линк , сменям датите но не става вече ..Огромно благодаря

# 574
  • София
Според мен е въпрос на договор...кой колко минимум трябва да стои, за да си вземе кинтата

Помним как Луна и Вучкова ги спасиха, въпреки че бяха готови за изгонване още на 2-3 седмица, втората даже стоя до края..
Bradley , дай ми отново линк , сменям датите но не става вече ..Огромно благодаря

Дадох линковете в поста ми по-горе, но ето ги пак.

Онзи линк важи, само за дейли епизодите, а днес предаването е разделено на две части

Епизода от тази вечер

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 02:29 от Mari_Mar

# 575
Не се връзвай на тези провокации.
Мара е тъпа овца и това си е, не харесвам хора, които нямат реална представа за себе си, дамата Емануела искала да прилича на нея, дано някое 14-годишно лапе зад екрана не пожелае да прилича на Мара Отварачката. Инстаграма на госпожата е под всякаква критика.

# 576
JoyJoy
Пиши, пиши. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всички затова сме в темата, за да се забавляваме, то темата е в пъти по-интересна от предаването, мен искрено ме забавлява, някои от коментарите са в десетката, рано е още няма как да ви почерпя с пичие.

# 577
Вчерашния лайф никак не ми беше интересен. Единствено се изкефих как простата чалгаджийка Мира му провали сценария на ББ. До такава степен им провали плановете, че я привикаха в изповедалнята да ѝ искат обяснение. Шеф Петров смятам, че трябва да бъде сериозно наказан за поведението си, а полската история с близначките ще я пропусна, толкова е досадна.

# 578
Голяма тъпня! Кой влиза в ББ с 3000 лв. кеш в дамската си чантичка, пък и с пликче, за да постави парите? Или Мара спешно е издала "депеша" да й ги доставят, обикновено в банките така ги слагат в пликче.
Ами тя нали излиза по участия, тези пари са от хонорарите вероятно.

# 579
Успяха и този път да ме приспят.
На Генчо май му бяха издърпали ушите след първите реклами и спря да се дърля с Миглена.
Искрено и личното беше напълно излишно...

Демонстрацията на Мария...не знам...само искам на следващите номинации да й кажат, че играе за 5 бона....да видим дали ще извади чувала с пачките...

# 580
Наистина хич не беше интересно снощи. Догледах го само, за да видя дали наистина ще накарат близначките да се сменят. Сега всички в къщата ще се досетят, ще ги разкрият, че се сменят, но ще се сетят, че е важна мисия и няма да дрънкат много много. Не ми е интересно. С тризначките преди години беше къде, къде по смешно. А и тогава беше неочаквано, а сега е ясно на всички още от началото.

# 581
Седмица мина, а на някои от участниците не сме им чули и гласа, поне да не занимават вече аудиторията с драмите на онези двамата.

# 582
  • Испания
Че то от Петров някой може ли да вземе думата?

# 583
JoyJoy
Пиши, пиши. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всички затова сме в темата, за да се забавляваме, то темата е в пъти по-интересна от предаването, мен искрено ме забавлява, някои от коментарите са в десетката, рано е още няма как да ви почерпя с пичие.

Почерпи по кафе  ☕😉
Тъкмо навреме за Гала и компания. Мария доста мат'риал им даде да нищят и квакат в един глас.

# 584
Кой излезе?

Общи условия

Активация на акаунт